Με αφορμή την απόκτηση του Διονύση Μάργαρη, το Basketblog.gr σας παρουσιάζει τις μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις του Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ Ανδρών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πολυνίκης προχώρησε στις ανανεώσεις της συνεργασίας του με τους εξής αθλητές του: Τσοχονελιτζέ, Γιάννης Παπαδόπουλος, αλλά και Χρήστος Λοίζος.

Παράλληλα, ο σύλλογος έφτασε και στη συμφωνία με τους εξής αθλητές για τη νέα χρονιά: Διονύσης Μάργαρης, Φανούρης Τασιόπουλος, Μιχάλης Μαυροκουκουλάκης και Αδάμ Ασπροπουλος.

Δείτε τις ανακοινώσεις του Πολυνίκη:

“Ο Jem αποτελεί κομμάτι της ομάδας απ τα πρώτα χρόνια δημιουργίας της και το γεγονός ότι θα είναι ακόμα μια χρονιά μαζί μας μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους.
Ένας αθλητής ορόσημο πλέον στην ομάδα μας, ο οποίος οδήγησε την ομάδα στις βαθμολογικές θέσεις ανόδου, θα συνεχίσει να μας χαρίζει μοναδικές στιγμές στο παρκέ.
Ο άριστος χαρακτήρας του,τα σπάνια ποιοτικά στοιχεία του ταλέντου του σε συνδυασμό με την δεδομένη πλέον αγωνιστική εμπειρία του θα τον βοηθήσουν να έχει την καλύτερη αθλητική χρονιά του”.

“Με την πρώτη του εμφάνιση ο νεαρός Γιάννης Παπαδόπουλος έδειξε το μεγάλο του ταλέντο.
Οι αθλητικές του ικανότητες του έδωσαν την δυνατότητα να αποτελέσει τον κινητήριο άξονα της ομάδας, οδηγώντας την εκ του ασφαλούς σε μια εντυπωσιακή χρονιά.
Ζυγίζοντας όλες τις προτάσεις που είχε να αγωνιστεί σε Εθνική κατηγορία επίλεξε να συνεχίσει να συνεργάζεται για άλλη μια χρονιά με το τεχνικό Τeam με την βοήθεια του οποίου κατάφερε να αποτελέσει μια από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις στην Α΄ΕΣΚΑ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.
Ειμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα έχουμε τον Γιάννη μαζί μας μια ακόμη αγωνιστική σεζόν”.

“Για 2η χρονιά ο χαρισματικός Χρήστος Λοίζος θα αποτελεί την δύναμη της ομάδας μέσα στην ρακέτα αλλά ταυτόχρονα η τεράστια εμπειρία του θα είναι εγγύηση συνεργασίας και βοήθειας για τους συμπαίκτες του.
Τα αγωνιστικά προσόντα του αλλά και η εν γένει παρουσία του στον Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας θα αποτελέσουν και την νέα αγωνιστική περίοδο τον συνδυασμό μια πολύ χρήσιμης αθλητικής μονάδας, μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους”.

“Έχοντας μεγάλη εμπειρία από την συμμετοχή του σε συλλόγους Εθνικών κατηγοριών, παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Αδάμ Ασπροπουλος θα αποτελέσει ένα από τα πιο σημαντικά αγωνιστικά «κλειδιά» της ομάδας μας.
Η πλούσια όσο και μεστή αγωνιστική παρουσία του Αδάμ αναμένεται να δώσει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη στην περιφέρεια της ομάδας καθώς τα στατιστικά που τον συνοδεύουν αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την επιλογή του παίκτη από το τεχνικό Team του συλλόγου”.

“Με κορυφαία, μέχρι τώρα, στιγμή στην αθλητική του πορεία την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων με την ομάδα του Περιστερίου ο Μιχάλης Μαυροκουκουλάκης είναι ένας ακόμη νεαρός αθλητής που έρχεται στην ομάδα μας.
Ειμαστε χαρούμενοι που υποδεχόμαστε ένα ακόμη νέο παιδί που θα έχει την ευκαιρία μέσα από σωστή καθοδήγηση και άρτια προπόνηση να αναδείξει όλες τις μπασκετικές του ικανότητες”.

“Αθλητής με τεράστια εμπειρία και αθλητική ικανότητα που σπάνια συναντάς σε παίκτη αποτελούν μια ελάχιστη περιγραφή της αγωνιστικής παρουσίας του Φανούρη Τασιοπουλου.
Έχοντας μια πλούσια καριέρα σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο ο Φανούρης έρχεται στον σύλλογο μας για να αποτελέσει το καλύτερο παράδειγμα αγωνιστικής παρουσίας για τους νεαρούς αθλητές του συλλόγου.
Η συμμετοχή του στην ομάδα μας αποτελεί μια εκ των κορυφαίων παρουσιών που έχουν αγωνιστεί στον σύλλογο στην βραχυχρόνια ύπαρξη του”.

“Ευχαριστούμε θερμά την ΑΓΕ Ζακύνθου AGEZ BC που για μια ακόμη χρονιά μας εμπιστεύεται την αθλητική ανέλιξη ενός ακόμη δικού της παιδιού.
Ο Διονύσης Μάργαρης έρχεται στον Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας αποτελώντας μια ακόμα σημαντική προσθήκη στο νεανικό σύνολο της ομάδας μας.
Η προσωπική του διάθεση για σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο και η εμπιστοσύνη της ομάδας σε νεαρούς ταλαντούχους αθλητές θα αποτελέσουν τον άριστο συνδυασμό αθλητικής επιτυχίας”.

Δείτε τις σχετικές δημοσιεύσεις του συλλόγου:

Ο Jem αποτελεί κομμάτι της ομάδας απ τα πρώτα χρόνια δημιουργίας της και το γεγονός ότι θα είναι ακόμα μια χρονιά μαζί…

Δημοσιεύτηκε από ΑΓΣ Πολυνίκης στις Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020

Με την πρώτη του εμφάνιση ο νεαρός Γιάννης Παπαδόπουλος έδειξε το μεγάλο του ταλέντο. Οι αθλητικές του ικανότητες του…

Δημοσιεύτηκε από ΑΓΣ Πολυνίκης στις Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020

Για 2η χρονιά ο χαρισματικός Χρήστος Λοίζος θα αποτελεί την δύναμη της ομάδας μέσα στην ρακέτα αλλά ταυτόχρονα η…

Δημοσιεύτηκε από ΑΓΣ Πολυνίκης στις Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020

Έχοντας μεγάλη εμπειρία από την συμμετοχή του σε συλλόγους Εθνικών κατηγοριών, παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Αδάμ…

Δημοσιεύτηκε από ΑΓΣ Πολυνίκης στις Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020

Με κορυφαία, μέχρι τώρα, στιγμή στην αθλητική του πορεία την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων με…

Δημοσιεύτηκε από ΑΓΣ Πολυνίκης στις Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020

Αθλητής με τεράστια εμπειρία και αθλητική ικανότητα που σπάνια συναντάς σε παίκτη αποτελούν μια ελάχιστη περιγραφή της…

Δημοσιεύτηκε από ΑΓΣ Πολυνίκης στις Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020

Ευχαριστούμε θερμά την ΑΓΕ Ζακύνθου AGEZ BC που για μια ακόμη χρονιά μας εμπιστεύεται την αθλητική ανέλιξη ενός ακόμη…

Δημοσιεύτηκε από ΑΓΣ Πολυνίκης στις Τρίτη, 18 Αυγούστου 2020