Μετά και την παραμονή του coach Παναγιώτη Χατζή στο “τιμόνι” του Απόλλωνα Σμύρνης, το σωματείο ανακοίνωσε και την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή του Χρήστο Καλπάκη εν όψει της νέας χρονιάς στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ Ανδρών.

Ο 27χρονος γκαρντ αποτελεί βασικό “πυλώνα” της ομάδας του Απόλλωνα και θα συνεχίσει να προσφέρει το ταλέντο και τις “τρίποντες βόμβες” του και τη νέα χρονιά στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ στην ομάδα του Απόλλωνα.

Δείτε την ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης:

«Συνεχίζει ο Καλπακής! 
Το Τμήμα Μπάσκετ του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Χρήστο Καλπακή για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.
Πλέον, μετά την ολική αναδόμηση και αναζωογόνηση του έμψυχου δυναμικού της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», ο 27χρονος πόιντ γκαρντ είναι ο πιο παλιός παίκτης στο ρόστερ του Απόλλωνα και θα αποτελέσει κομμάτι του γκρουπ με τους πιο έμπειρους αθλητές, οι οποίοι θα αποτελέσουν το στήριγμα για το νέο, «ολόφρεσκο» μοντέλο του Συλλόγου, που θα στηρίζεται κατά βάση σε νέα και ταλαντούχα παιδιά.
Καλή σεζόν με πολλές… «τρίποντες βόμβες».

Δείτε τη δημοσίευση του συλλόγου:

Συνεχίζει ο Καλπακής! Το Τμήμα Μπάσκετ του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την…

Δημοσιεύτηκε από Απόλλων Σμύρνης BC στις Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020