Ο Ηλυσιακός θέλει εκ νέου να ορθοποδήσει, αγωνιζόμενος στην Α’ ΕΣΚΑ και επιθυμώντας την άμεση επιστροφή του στις εθνικές κατηγορίες. Στην προσπάθεια αυτή της ομάδας των Ιλισίων, «πυλώνας» θα είναι ο Χριστόφορος Χούμας, με τον έμπειρο φόργουορντ να ανανεώνει τη συνεργασία του με τη διοίκηση του συλλόγου.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε η απόκτηση ακόμη τεσσάρων παικτών. Ο λόγος γίνεται για τους Ηλία Σουρβατζή, Μάνο Αρβανίτη, Λευτέρη Βαρσάμο και Αντώνη Αντωνόπουλο.

Αναλυτικά:

«Το τμήμα μπάσκετ του Ηλυσιακού Α.Ο. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Χριστόφορο Χούμα (31 ετών, 1.94, Guard). Ο 31χρονος γκάρντ/φόργουορντ, θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στην ομάδα μας.

Επίσης, έχουμε την επιστροφή δύο γνήσιων Ιλισιωτών, αυτές των Ηλία Σουρβατζή (29 ετών, 1.92, Forward) και Μάνου Αρβανίτη (28 ετών, 1.88, Point Guard), οι οποίοι είναι γέννημα θρέμμα Ιλισιώτες, ανδρώθηκαν στην ομάδα μας και αναχώρησαν για τις σπουδές τους στην Θεσσαλονίκη όπου αγωνίστηκαν στη Γ’ Εθνική κατηγορία και ύστερα από τρία αναγνωριστικά χρόνια παίζοντας σε ομάδες της Αθήνας και στον γειτονικό Α.Ο. Ζωγράφου (Β’ ΕΣΚΑ), επιστρέφουν στην ομάδα της καρδιάς τους.

Η ομάδα μας ενισχύεται με την απόκτηση του Λευτέρη Βαρσάμου (32 ετών, 1.90, Playmaker). Ο έμπειρος παίκτης, αγωνιζόταν στον ΑΟΚ Χαλανδρίου (Α’ ΕΣΚΑ), ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο, Α2 και Α1 Κύπρου.

Τέλος, ήρθαμε σε συμφωνία με τον Αντώνη Αντωνόπουλο (27 ετών, 1.94, Forward). Ο δυναμικός παίκτης με το δολοφονικό σουτ, προέρχεται από τις υποδομές του Παναθηναϊκού και πέρσι αγωνιζόταν στην ομάδα του ΓΣ Κρόνου (Β’ Εθνική)».