Η Α’ ΕΣΚΑ Ανδρών επιστρέφει στην αγωνιστική δράση. Σήμερα λοιπόν (12/10), ξεκινάει το πρωτάθλημα με τις ομάδες από τους δυο ομίλους να “ρίχνονται στη μάχη” με πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Πάμε λοιπόν στα παιχνίδια του πρώτου ομίλου της Α’ ΕΣΚΑ. Ένα ντέρμπι από τα παλιά, ένα ντέρμπι της Αθήνας και ένα ματς με τεράστια ισορία. Η Νήαρ Ηστ υποδέχεται στις 21:00 στην Καισαριανή την εξαιρετική ομάδα του Σπόρτιγκ, σε ένα δυνατό ντέρμπι, χωρίς ξεκάθαρο φαβορί. Δυο ομάδες πλήρως ανανεωμένες με “υψηλές βλέψεις” στο φετινό πρωτάθλημα.

Μισή ώρα αργότερα, ο ΟΚΑΜ υποδέχεται στην έδρα του τον ανταγωνιστικό και “νεοφώτιστο” Φίλιππο Περιστερίου, θέλοντας να ξεκινήσει με το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα για τη φετινή χρονιά. Την ίδια ώρα ο Αθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας τον επίσης ανανεωμένο Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά και ο Πολυνίκης Αγίας Βαρβάρας φιλοξενεί την Ίριδα Πετρούπολης, με μοναδικό στόχο τη νίκη. Τέλος, το πρόγραμμα για τον 1ο όμιλο “κλείνει” στις 22:00 το παιχνίδι μεταξύ της Άρτεμις Αχαρνών με τους Αγίους Αναργύρους.

Δείτε το πρόγραμμα των παιχνιδιών του 1ου ομίλου της Α’ ΕΣΚΑ Ανδρών:

21:00 Κλειστό Νήαρ Ηστ, Α.Ο. Νήαρ Ηστ – Α.Ο. Σπόρτιγκ 
21:30 Κλειστό Μαρκόπουλου, ΟΚΑ Μεσογείων – ΑΠΣ Φίλιππος
21:30 Κλειστό Δ.Καλτσάς, Α.Σ. Αθηναϊκός – Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης
21:30 Κλειστό Αγίας Βαρβάρας, ΑΓΣ Πολυνίκης Αγ. Βαρβάρας – Α.Ο. Ίρις Πετρούπολης
22:00 Κλειστό Κόκκινου Μύλου, Γ.Σ. Άρτεμις Αχαρνών – Γ.Σ. Αγίων Αναργύρων
ΡΕΠΟ: ΜΕΣ Μαραθώνος

Ωστόσο, πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια παρουσιάζει και το πρόγραμμα της πρεμιέρας και του δεύτερου ομίλου του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑ Ανδρών. 

Πιο συγκεκριμένα, την αυλαία “ανοίγει” το παιχνίδι μεταξύ του Γαλατσίου και της “νεοφώτιστης” αλλά και πολύ ανταγωνιστικής ΜΕΝ Ιλίου, του οποίου το τζάμπολ αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 20:15 στο κλειστό του Γαλατσίου.

Λίγο αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 21:00, το Κουκάκι υποδέχεται την Κηφισιά σε ένα δυνατό ματς, ενώ μισή ώρα αργότερα, ο Αίολος Ταύρου φιλοξενεί την Αναγέννηση Πετραλώνων, με το “συγκρότημα” του Στέλιου Κλήμη να επιθυμεί την εκκίνηση με ροζ φύλλο αγώνα. Τέλος, το πρόγραμμα “κλείνει” στις 22:00 με το παιχνίδι μεταξύ του ανταγωνιστικού Εύνικου κόντρα στον εξίσου μαχητικό Ποσειδώνα Νέου Ψυχικού στο κλειστό της Ζωφριάς.

Δείτε το πρόγραμμα των παιχνιδιών του 2ου ομίλου της Α’ ΕΣΚΑ Ανδρών:

20:15 Κλειστό Γαλατσίου, Α.Ο. Γαλατσίου – ΜΕΝ Ιλίου
21:00 Κλειστό Ρουφ, ΠΑΟ Κουκάκι – Γ.Σ. Κηφισιάς
21:30 Κλειστό Ταύρου, Α.Ε. Αίολος Ταύρου 2006 – Α.Σ. Αναγέννηση Πετραλώνων
22:00 Κλειστό Ζωφριάς, ΓΑΣ Εύνικος – ΑΟΝΨ Ποσειδών
ΡΕΠΟ: ΕΣΚΔ Ν.Ιωνίας
ΡΕΠΟ: Γ.Σ. Ηλιούπολης