Η Νήαρ Ηστ ζητάει από το Δήμαρχο της περιοχής να βρεθεί λύση αναφορικά με το θέμα της λειτουργίας του γυμναστηρίου “Καισάριον” και μάλιστα το δείχνει έμπρακτα με σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε.

Δείτε την ανακοίνωση της Νήαρ Ηστ:

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΗΑΡ ΗΣΤ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ 26/2/2021 ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙΣΑΡΙΟ

Η Near East εξυπηρετεί τον Δήμο Καισαριανής για περισσότερο από 20 χρόνια, έχοντας αναλάβει τόσο την ίδρυση όσο και τη τυπική ευθύνη της λειτουργίας του Γυμναστηρίου «ΚΑΙΣΑΡΙΟΝ», χωρίς ποτέ να το διαχειρίζεται η ίδια. Κατά την τελευταία δεκαετία όμως, εξ αιτίας της διαχείρισης του Δήμου και τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, η ομάδα φορτώθηκε χρέος που δεν δημιούργησε η ίδια και το οποίο βάζει σε κίνδυνο την ίδια την ύπαρξη της.

Με την σημερινή Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο κ. Βοσκόπουλο Χρήστο, καταφέραμε επιτέλους να επιμερίσουμε το κόστος και να δώσουμε λύση στο σοβαρό αυτό πρόβλημα. Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 26 Ιανουαρίου, ο Δήμαρχος σε συνεννόηση με το Δ.Σ. της Near East πρότεινε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μία βιώσιμη και για τις δύο πλευρές λύση, κάτι που για πρώτη φορά συμβαίνει, μία λύση που:
αφ’ ενός εξασφαλίζει την συνέχιση της λειτουργίας του γυμναστηρίου,
αφ’ ετέρου εξασφαλίζει τους εργαζόμενους και βοηθά την NearEast να σωθεί.

Δυστυχώς, είτε επειδή δεν έγινε αντιληπτό, είτε επειδή προέχουν τα πολιτικά οφέλη και αντιπαλότητες μεταξύ των παρατάξεων, η προϋπόθεση για την λύση, να παραχωρηθεί δηλαδή ο χώρος εντός του Δημαρχείου που βρίσκεται τώρα το γυμναστήριο, στην Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση (ΚΕΔΗΚ), απορρίφθηκε και η συζήτηση αναβλήθηκε επ’ αόριστον.

Οι σαθρές δικαιολογίες και οι δαιδαλώδεις, προσχηματικές προϋποθέσεις που τέθηκαν ως προϋπόθεση επανάληψης του διαλόγου από την παράταξη του προηγούμενου Δημάρχου κ. Σταμέλου και από την παράταξη της κας. Μπετίνας Γραφίδου που τον ακολούθησε και τέλος από τον κ. Μιλιτσακάκη, απομακρύνουν την μόνη βιώσιμη λύση και η Near East βλέπει το μέλλον τής αβέβαιο. Η επανάληψη του διαλόγου θα γίνει και σε περίπτωση που δούμε ότι παραμένουν στις θέσεις τους οι παραπάνω κύριοι και κυρίες τότε σύσσωμο το ΔΣ ΘΑ παραιτηθεί και βέβαια η ομάδα αντί να πάει προς άνοδο αήττητη γαρ φέτος θα πάει προς διάλυση και υπαίτιοι θα είναι οι παραπάνω. Ας τους γράψει η ιστορία

Εδώ όμως εξαίρουμε την Κυρία Παραγιου και την κυρια Καγιαμπακη που πέρα από πολιτικά οφέλη και αντιπαλότητες μεταξύ των παρατάξεων ψήφισαν υπέρ της πρότασης σωτηρίας ξέρουμε ότι είναι δίπλα στην ομάδα και τις ευχαριστούμε για αυτό

Η Near East όμως, δεν προσφέρεται για τέτοια παιχνίδια. Η Near East είναι η ιστορική ομάδα της πόλης της Καισαριανής από το 1927 και η ιστορία της είναι ταυτόχρονα και η ιστορία της πόλης.

Δήμαρχε προχώρα στην λύση!»

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση του ιστορικού σωματείου:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΗΑΡ ΗΣΤ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ 26/2/2021 ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙΣΑΡΙΟ Η Near East…

Δημοσιεύτηκε από Α.Ο. ΝΗΑΡ ΗΣΤ στις Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2021