Ο σύλλογος του Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας προχώρησε στην προσθήκη τριών αθλητών που θα βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό την ομάδα στη νέα αγωνιστική σεζόν και στην “πρόκληση” της Α’ ΕΣΚΑ Ανδρών. Ο λόγος για την απόκτηση των αθλητών Ηλία Λιαράκου, Δημήτρη Μπακίρη και Φωκίωνα Φωτόπουλου.

Ο Λιαράκος είναι μόλις 18 ετών και προέρχεται από την ομάδα της Ηλιούπολης. Ο Μπακίρης είναι 19 ετών και προέρχεται από την ομάδα του Ηλυσιακού. Το σπουδαίο μεταγραφικό και τελευταίο απόκτημα για τον Πολυνίκη “ακούει στο όνομα” Φωκίωνας Φωτόπουλος.

Ο Φωτόπουλος είναι 21 ετών και αγωνίζεται ως γκαρντ. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, διαθέτει μεγάλη εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες της χώρας μας, αλλά και από τις “μικρές” εθνικές ομάδες, καθώς έχει αγωνιστεί πολλές φορές με το Εθνόσημο σε διάφορα τουρνουά.

Τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στη Β’ Εθνική για λογαριασμό της Πεντέλης, ενώ στο παρελθόν είχε βρεθεί και σε ομάδες όπως είναι ο Μανδραϊκός, ο Πανελευσινιακός, αλλά και ο Δούκας, με τον οποίον ξεχώρισε στα τμήματα υποδομών.

Δείτε τις ανακοινώσεις του Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας:

“Γεννημένος το 2002 ο Ηλίας Λιαράκος είναι ένας ακόμη νεαρός και ταλαντούχος αθλητής που έρχεται να πλαισιώσει την νεανική ομάδα του Πολυνίκη.
Με παραστάσεις και σωστή υποδομή από τα τμήματα της Ηλιούπολης ο Ηλίας θα αποτελέσει μια ακόμη σημαντική προσθήκη για την ομάδα μας”.

“Ο νεαρός Δημήτρης Μπακιρης μετά την παρουσία του στον Ηλυσιακό έρχεται στον Πολυνίκη για να κερδίσει μέσα από την σκληρή προπόνηση, αλλά και την διάθεση που δείχνει για επιτυχία, τον χρόνο συμμετοχής που του αναλογεί και χρειάζεται για να ξεδιπλώσει το ταλέντο του”.

“Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή υποδεχόμαστε στον σύλλογο μας τον Φωκίωνα Φωτόπουλο.
Παρά το νεαρό της ηλικίας του ο Φωκίωνας διαθέτει μεγάλη εμπειρία αγωνιζόμενος σε ομάδες εθνικών κατηγοριών ενώ παράλληλα έχει συμμετάσχει στις μικρές εθνικές ομάδες.
Η παρουσία του Φωκίωνα αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας και προδίδει ποιότητα και εμπειρία στη θέση των guards”.

Δείτε τις σχετικές δημοσιεύσεις του σωματείου:

Γεννημένος το 2002 ο Ηλίας Λιαράκος είναι ένας ακόμη νεαρός και ταλαντούχος αθλητής που έρχεται να πλαισιώσει την…

Δημοσιεύτηκε από ΑΓΣ Πολυνίκης στις Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 

Ο νεαρός Δημήτρης Μπακιρης μετά την παρουσία του στον Ηλυσιακό έρχεται στον Πολυνίκη για να κερδίσει μέσα από την σκληρή…

Δημοσιεύτηκε από ΑΓΣ Πολυνίκης στις Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή υποδεχόμαστε στον σύλλογο μας τον Φωκίωνα Φωτόπουλο. Παρά το νεαρό της ηλικίας του ο Φωκίωνας…

Δημοσιεύτηκε από ΑΓΣ Πολυνίκης στις Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020