Δε χάνεται με τίποτα το 63ο επεισόδιο του  Court Seat που είναι αφιερωμένο στις Ακαδημίες μπάσκετ (και όχι μόνο) με τη συμμετοχή και του Βasketblog.gr.
Οι Ακαδημίες ανοίγουν σύντομα και η εκπομπή Court Seat στο YouTube άγγιξε αυτό το πολύ σημαντικό θέμα. Καλεσμένοι του Μιχάλη και του Θανάση ήταν ειδικοί επί του θέματος και μαζί τους και ο συντάκτης του Sportime, Νίκος Μπουρλάκης.

Και κάπως έτσι προλόγισαν την εκπομπή που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο:

«‘Οταν το θέμα είναι τόσο σοβαρό και αφορά όλους μας, τότε πρέπει να το προσεγγίζει κάποιος με απόλυτη σοβαρότητα.

Οι αθλητικές ακαδημίες ανοίγουν σύντομα μετά από πολύ καιρό και τα παιδιά είναι έτοιμα να γυρίσουν στα γήπεδα.

Με ποιον τρόπο πρέπει να τα σπρώξουμε πίσω στον αθλητισμό…

Πώς να τα σηκώσουμε από τον καναπέ και  να τα κάνουμε να αγαπήσουν πάλι την προπόνηση…

Πώς να απαντήσουμε σε όποιες απορίες ή επιφυλάξεις έχουν…

Το μπάσκετ (και γενικότερα ο αθλητισμός) είναι χαρά, συντροφικότητα, αλληλοβοήθεια, δώστε αυτές τις λέξεις πίσω στα παιδιά.

Γι’ αυτό λοιπόν κι εμείς μαζέψαμε μια Dream Team, γύρω από το θέμα, για να μας δώσουν τα φώτα τους και να μας εξηγήσουν τη σχέση παιδιού – αθλητισμού, μια σχέση που τόσο είχε λείψει σε όλες τις οικογένειες, λόγω των δύσκολων καιρών που αντιμετωπίζουμε.

Με χαρά και τιμή είχαμε μαζί μας τους κυρίους (αλφαβητικά)

Γεωργιάδη Νίκο, καθηγητή ψυχολογίας και σύμβουλος Αθλητικού, Ακαδημαϊκού & Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Καλαντζή Τάκη, προπονητή μπάσκετ επί πολλά χρόνια σε ομάδες αντρικού αλλά και ακαδημιών, που έχει αναδείξει πολλούς παίχτες

Μπουρλάκη Νίκο, δημοσιογράφο, που έχει ασχοληθεί και ασχολείται επισταμένως με το θέμα του παιδικού αθλητισμου

Παπαδόπουλο Κώστα, Assistant Coach στον Προμηθέα Πάτρας, του coach Γιατρά, αλλά και στο team προπονητών της Εθνικής Ομάδας.

Όταν έχεις τέτοιους ανθρώπους να μιλούν στην εκπομπή για ένα τόσο σοβαρό θέμα, που αγγίζει όλες τις οικογένειες, κάθεσαι και ακούς με προσοχή, προσπαθείς να απορροφήσεις όσο γίνεται, περισσότερες πληροφορίες και γνώσεις από τους κυρίους, που δέχτηκαν να τις μοιραστούν μαζί μας»

Δείτε την εκπομπή: