O  Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή του αντρικού τμήματος μπάσκετ  τον κύριο Παναγιώτη Χατζη.

Η ομάδα μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Facebook ανακοίνωσε την  λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Παναγιώτη Χατζη. Παράλληλα ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στην ομάδα ο Γιάννης Αναστασοπουλος  στη θέση του Παναγιώτη Χατζή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Το τμήμα μπάσκετ του Απόλλωνα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Παναγιώτη Χατζη. Ο κόουτς έφυγε σαν φίλος από την ομάδα η διοίκηση τον ευχαριστεί για ότι προσέφερε και του εύχεται υγεία και ότι καλύτερο.
Τον Απόλλωνα αναλαμβάνει ένας παλιός γνώριμος ο Γιάννης Αναστασοπουλος και του ευχόμαστε υγεία, καλή πορεία και επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Ο Παναγιώτης Χατζής είχε επιστρέψει στην ομάδα μετά από 3 χρόνια απουσίας στις 20 Οκτωβρίου του 2021. Πρέπει να τονιστεί ότι στην πρώτη του θητεία στην ομάδα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» είχε οδηγήσει ως τεχνικό δίδυμο με τον Δημήτρη Χουχουλή  την ομάδα  από την Α’ ΕΣΚΑ στην επιστροφή της στην Β’ Εθνική το έτος 2016-2017.

Ο Απόλλων Σμύρνης φέτος έχει ρεκόρ 3-5 με 11 βαθμούς και βρίσκεται στην 6η θέση του 20υ ομίλου της Α ΕΣΚΑ Ανδρών.