Για 5η συνεχόμενη χρονιά, η γυναικεία ομάδα της ΑΕΝ Κηφησιάς ανανεώνει τη συνεργασία της με την προπονήτρια Ζοζεφίνα Κατρά.

Οι δύο πλευρές φαίνεται να είναι ικανοποιημένες η μία από την άλλη και με συνοπτικές διαδικασίες η coach Ζοζεφίνα Κατρά υπέγραψε ξανά την ανανέωση της συνεργασία της με την ΑΕΝ Κηφησιάς για την επόμενη αγωνιστική χρονιά, όπου η ομάδα της θα αγωνίζεται πάλι στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ των Γυναικών.

Υπενθυμίζουμε πως φέτος μετά και την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων της χώρας, η ΑΕΝ Κηφησιάς τερμάτισε στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ ΕΣΚΑ Γυναικών, έχοντας ρεκόρ 6-14.

Δείτε την ανακοίνωση του συλλόγου:

“Προπονήτρια της ομάδας μπάσκετ των γυναικών της ΑΕΝΚ θα είναι και πάλι η Ζοζεφίνα Κατρά. Η κόουτς Κατρά, που είναι βγαλμένη από τα σπλάχνα του συλλόγου, συμφώνησε με την διοίκηση της ΑΕΝΚ και θα καθοδηγήσει τις Γυναίκες στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑ για την αθλητική χρονιά 2020-21. Να σημειωθεί εδώ, ότι είναι η 5η συνεχής χρονιά, που η ανανεωμένη ομάδα των Γυναικών της ΑΕΝΚ και η Ζοζεφίνα Κατρά θα συνεχίσουν μαζί για το καλύτερο δυνατό”.

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση της ΑΕΝ Κηφησιάς: