Παίκτρια του Αθηναϊκού θα συνεχίσει να είναι η Γωγώ Σταμάτη. Η ταλαντούχα ελληνίδα γκαρντ είναι από μια από τις ελπίδες του Ελληνικού γυναικείου μπάσκετ και μέλος της Εθνικής ομάδας Νέων γυναικών θα αγωνιστεί και την επόμενη σεζόν με τα χρώματα της ομάδας του Βύρωνα σε μια προσπαθεια που κανει η ομάδα προκειμένου να παρουσιαστεί οσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική και να μην μπλέξει σε περιπέτειες υποβιβασμού.

Η ανακοίνωση της ομάδας για τη Γωγώ Σταμάτη

«Η Διοικούσα Επιτροπή του Αθηναϊκού ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της ομάδας μας με τη Γωγώ Σταμάτη. Η Γωγώ είναι γεννημένη στις 19/06/1996, έχει ύψος 1,78μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «2» και «3». Την περσινή σεζόν ήταν η πρώτη σκόρερ τόσο του Πρωταθλήματος Νεανίδων ΕΣΚΑ όσο και του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, όπου η ομάδα των Νεανίδων του Αθηναϊκού κατέλαβε τη δεύτερη θέση. Επίσης, είναι ενεργό μέλος της Εθνικής Νέων Γυναικών. Ευχόμαστε στη Γωγώ καλή συνέχεια και επιτυχίες με την ομάδα μας!».

Παράλληλα στην ομάδα θα παραμείνει και ο κ. Δημήτρης Τσούκας ως επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του συλλόγου.

Η ανακοίνωση

«Για άλλη μία χρονιά ο Δημήτρης Τσούκας θα είναι ο επικεφαλής του Ιατρικού Επιτελείου της ομάδας μπάσκετ του Αθηναϊκού. Ο κορυφαίος σύγχρονος ορθοπεδικός, χειρουργός αθλητικών κακώσεων, διευθυντής του Νοσοκομείου Mediterraneo, θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του, συνδέοντας το όνομά του όχι μόνο με τις ένδοξες στιγμές της ιστορίας του συλλόγου, αλλά και με την προσπάθεια αναγέννησης που γίνεται φέτος!».