Η Άρτεμις Κουκή αποτελεί το νέο ηχηρό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Νέας Ιωνίας εν όψει της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ Γυναικών

Μετά την προσθήκη των αδερφών Ζανίκα, η Νέα Ιωνία συνεχίζει να “καταστρώνει” τα πλάνα της με βάση ένα νεανικό ρόστερ που θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ.

Η Κουκή είναι 17 μόλις ετών και είναι διεθνής με την εθνική ομάδα των κορασίδων. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στον ΚΑΟ Μελισσίων, ενώ είχε συμμετοχές μέχρι και στα “σαλόνια” της Α1 με την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση της Νέας Ιωνίας:

“ΣTHN ΕΣΚΔ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΥΚΗ
H ΕΣΚΔ νέας Ιωνίας συνεχίζει δυναμικά να στελεχώνει την ομάδα της με νεαρές, ταλαντούχες αθλήτριες και ανακοινώνει τη συνεργασία με τη διεθνή με την εθνική ομάδα των κορασίδων, Άρτεμις Κουκή. Η Άρτεμις που είναι γεννημένη το 2003, ξεκίνησε το μπάσκετ στην ομάδα του ΚΑΟ Μελισσίων και τα τελευταία 3 χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα του Παναθηναϊκού, με συμμετοχές σε πανελλήνια πρωταθλήματα κορασίδων και νεανίδων ενώ ήταν και στέλεχος του γυναικείου τμήματος με πολλές συμμετοχές στην Α1 εθνική κατηγορία”.

ΣTHN ΕΣΚΔ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΥΚΗ H ΕΣΚΔ νέας Ιωνίας συνεχίζει δυναμικά να στελεχώνει την ομάδα της με…

Δημοσιεύτηκε από Nea Ionia Basketball team – ΕΣΚΔ Νέα Ιωνία στις Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020