Ένας εμβληματικός αρχηγός, που έχει προσφέρει τα πάντα στην ομάδα του θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στο ρόστερ της ΑΕΚ Περιστερίου. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Γεωργακόπουλο.

Ο Γεωργακόπουλος προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου και έχει βοηθήσει την ομάδα του και σε πολύ δύσκολες στιγμές, όταν αυτή αγωνιζόταν στην Δ’ ΕΣΚΑ.

Πλέον, πανηγύρισε την άνοδο με την ΑΕΚ Περιστερίου και τη νέα αγωνιστική σεζόν, ο 26χρονος γκαρντ θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την ομάδα της “καρδιάς” του στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ.

Δείτε την ανακοίνωση της ΑΕΚ Περιστερίου:

“Η ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αρχηγό του Ανδρικού τμήματος ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.
Ο Παναγιώτης είναι ο παλαιότερος αθλητής της ομάδας μας αφού μετράει 19 χρόνια στην ομάδα.
Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Συλλόγου μας σε ηλικία 7 ετών και είναι πια αρχηγός στο Ανδρικό τμήμα.
Ο 26χρονος playmaker είναι σκληροτράχηλος αμυντικός με μεγάλα ψυχικά αποθέματα και ήταν πάντα μπροστά στις χαρές και στις λύπες. Ήταν παρών όλες τις ανόδους της ομάδας μας από τη Δ’ ΕΣΚΑ στη Γ’ ΕΣΚΑ και στη Β’ ΕΣΚΑ. Παίκτης που θυσιάζει το εγώ του μπροστά στο καλό της ομάδας και δίνει κάθε ικμάδα των δυνάμεων του μέσα στο παρκέ για να βοηθήσει την ομάδα μας να φτάσει στη νίκη.
Ευχόμαστε υγεία και συνέχεια στις επιτυχίες με την ομάδα μας στο captain μας!”

Δείτε τη σχετική δημοσίευση: