Ο Μανδραϊκός έχει στα σκαριά μια εξαιρετική και σημαντική μεταγραφή, καθώς είναι έτοιμος να προσθέσει στο ρόστερ του έναν δεινό σκόρερ. Η ομάδα της Μάνδρας είναι μια ανάσα από τον Κώστα Σιμιτζή. Ο 23χρονος παίκτης που… βλέπει τον κόσμο από τα 2μ.. μπορεί να παίξει στο «2» και στο «3». Είναι… μπόμπερ και το σουτ είναι από τα καλύτερά του χαρτιά.

Ο Σιμιτζής έχει φορέσει τις φανέλες του Περιστερίου, του ΚΑΟ Κορίνθου, της Νίκης Αμαρουσίου, ενώ φέτος έπαιζε στο Κορωπί, όπου είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα.

Οι άνθρωποι του Μανδραϊκού έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό επαφές με τον 23χρονο παίκτη. Το κλίμα είχε φανεί εξαιρετικό από την αρχή και όλα δείχνουν ότι οι δυο πλευρές τα βρήκαν και ο Κώστας Σιμιτζής θα κλείσει στην ομάδα στης Μάνδρας που θέλει να ενισχυθεί έτσι ώστε στη νέα σεζόν να φτάσει πιο ψηλά απ’ ό,τι φέτος.

Ο Μανδραϊκός το πάλεψε πέρσι. Δεν μπόρεσε όμως, να διεκδικήσει την άνοδο στην Α2. Τελικά τερμάτισε στην 6η θέση της κατάταξης με 46 βαθμούς (τους ίδιους είχε και ο 5ος Πρωτέας, αλλά η ομάδα της Βούλας υπερτερούσε στην ισοβαθμία) με απολογισμό 16 νίκες και 14 ήττες.