Ο σύλλογος της Ολυμπιάδας Παπάγου στο πλαίσιο της έναρξης της νέας αγωνιστικής σεζόν ξεκίνησε δυναμικά την προετοιμασία της, τηρώντας ασφαλώς όλα τα υγειονομικά μέτρα, έτσι ώστε να προφυλαχτεί η υγεία των αθλητών και των προπονητών.

Το συγκρότημα των προπονητών Μελισσάρη και Παπαδόπουλου παρουσιάστηκε πλήρες και άνδρες μαζί με εφήβους ξεκίνησαν τις προπονήσεις τους για το νέο πρωτάθλημα και τη νέα σεζόν, η οποία θα το βρει ξανά στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ Ανδρών.

Δείτε τη δημοσίευση της Ολυμπιάδας Παπάγου:

“ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ-ΕΦΗΒΩΝ
Με αισιοδοξία, με όρεξη για σκληρή δουλειά και για την υλοποίηση των στόχων της νέας διαφορετικής και δύσκολης σεζόν 2020-21, ξεκίνησε τη Δευτέρα 24/8 η προετοιμασία των αγωνιστικών τμημάτων Ανδρών και Εφήβων.
Η προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί στο ανακαινισμένο και αναβαθμισμένο από τον Δήμος Παπάγου Χολαργού – Municipality of Papagou Xolargou, Κλειστό Γυμναστήριο Γυμνασίου Λυκείου Παπάγου.
Ξεκινήσαμε εφαρμόζοντας τις οδηγίες προφύλαξης και διασφάλισης της δημόσιας υγείας και με υψηλό το αίσθημα της ατομικής και συλλογικής ευθύνης, οφείλουμε να παραμείνουμε ασφαλείς!
Καλή επιτυχία σε όλους τους παίκτες και στους προπονητές μας. Τον Κοσμά Μελισσάρη, προπονητή Ανδρικού και στο νέο συνεργάτη μας, βοηθό προπονητή Ανδρικού, προπονητή Εφηβικού και γυμναστή των αγωνιστικών τμημάτων Γιάννη Παπαδόπουλο. καλωσόρισες στην Ολυμπιάδα Παπάγου!
Ευχή όλων μας, η υγεία και να καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε σε μια ομολογουμένως πρωτόγνωρη αθλητική σεζόν
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ !
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ”

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ-ΕΦΗΒΩΝ Με αισιοδοξία, με όρεξη για σκληρή δουλειά και για την υλοποίηση των στόχων της νέας…

Δημοσιεύτηκε από Olympias Papagou στις Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020