Ήταν συμπαίκτες στο τελευταίο πρωτάθλημα της ΑΕΚ, το έτος 2002, και 14 χρόνια μετά το θρίαμβο των παικτών του Ντράγκαν Σάκοτα επί του Ολυμπιακού, δεν έχουν ξεχάσει… τα παλιά. Ο Τζέι Αρ Χόλντεν, παρακολουθεί από το πρωτάθλημα της χώρας μας, μέχρι και την κατηγορία της Β’ ΕΣΚΑ, μιας και προπονητής του Κρόνου Γέρακα, είναι ο Σπύρος Παντελιάδης.

Ο Αμερικανός «θρύλος» της Ευρωλίγκα, έχοντας διακριθεί με τα χρώματα της Ένωσης και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έκανε αναφορά, τόσο στη φιλία του με τον Σπύρο Παντελιάδη όσο και στη δουλειά που κάνει ως τεχνικός, οδηγώντας εκ του ασφαλούς τον Κρόνο προς την κατάκτηση του τίτλου. Αφορμή πήρε, από μία σχετική δημοσίευση του αθλητή της ομάδας, Παντελή Περιβολάρη, στο Facebook.

«Στον καλό φίλο, Σπύρο Παντελιάδη, είναι υπέροχο που σε βλέπω να συνεχίζεις και να κοουτσάρεις. Πάντα πίστευα ότι θα μείνεις στο μπάσκετ. Με τη γνώση και το πάθος που έχεις για το άθλημα ελπίζω ότι θα συνεχίσεις να βοηθάς πολλούς νέους παίκτες. Σε ακολουθώ και σου εύχομαι καλή τύχη», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χόλντεν.