Ο Πανελλήνιος ενώ βρίσκεται σε αγωνιστική δράση έχοντας επικρατήσει επί της Ολυμπιάδας Πετρούπολης στην Α’ Φάση του Κυπέλλου της ΕΣΚΑ για τη Β κατηγορία με σκορ 80-45, προχώρησε σε ακόμα μία μεταγραφική κίνηση για την αγωνιστική περίοδο 2020/21.

Ο λόγος για την απόκτηση του Γιώργου Κορρέ. Μετά από την αποχώρηση του Στέλιου Κελλή, ο ιστορικός σύλλογος κινήθηκε δυναμικά στην προσθήκη του Κορρέ. Ο Κορρές είναι 33 ετών, έχει ύψος 1,92 και αγωνίζεται ως περιφερειακός

Στο παρελθόν ο πολύπειρος αθλητής είχε βρεθεί στις εξής ομάδες: Πεύκη, Γαλάτσι, Πανελευσινιακός, Παλαιό Φάληρο, Ψυχικό, Προμηθέας Χαλανδρίου, Αιγάλεω, Διαγόρας Δρυοπιδέων και ΚΑΠ. Σήμερα (24/09) μάλιστα ο Πανελλήνιος στις 19:30 στο κλειστό του Ηρακλείου αντιμετωπίζει τον Τυφώνα για το Κύπελλο της ΕΣΚΑ.

Δείτε την ανακοίνωση του Πανελλήνιου:

“Μετά την αποχώρηση του Στέλιου Κελλή ο σύλλογος κινήθηκε ταχύτατα και απέκτησε τον Γιώργο Κορρέ 33 χρ. 1.93 !!!Την περασμένη σεζόν ήταν από τους πρωταγωνιστές της ανόδου της Πεύκης στην Γ Εθνική !!!Εχει αγωνιστεί ακόμη σε Γαλατσι,Πανελευσινιακό Π.Φάληρο ,Ψυχικό, Προμηθέα Χαλανδρίου ,Αιγάλεω ,Διαγορα Δριοπιδέων , ΚΑΠ !!!Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ και του ευχόμαστε καλή επιτυχία με υγεία!!!”

Δείτε τη σχετική δημοσίευση του σωματείου:

Μετά την αποχώρηση του Στέλιου Κελλή ο σύλλογος κινήθηκε ταχύτατα και απέκτησε τον Γιώργο Κορρέ 33 χρ. 1.93 !!!Την…

Δημοσιεύτηκε από Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος στις Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020