Η πρώτη ανανέωση για την ομάδα του Θεμιστοκλή εν όψει την νέας αγωνιστικής περιόδου είναι ιδιαίτερα ηχηρή. Ο Αντώνης Πλούμης την περσινή χρονιά ήταν πρώτος σκόρερ και ριμπάουντερ της ομάδας.Η σεζόν 2020-21 θα αποτελέσει την τρίτη συνεχή σεζόν, που ο νεαρός καλαθοσφαιριστής θα αγωνίζεται με την ομάδα του Θεμιστοκλή

”Το who is who”

Ο Αντώνης Πλούμης είναι 27 χρονών, έχει ύψος (2.03) και αγωνίζεται στις θέσεις 4′ και 5′. Ξεκίνησε την μπασκετική του καριέρα από τις ακαδημίες του Γαλατσίου. Στην συνέχεια μετέβη στο εφηβικό τμήμα του Αιγάλεω, με το οποίο έπαιξε από το 2010 έως το 2012 στην Β΄ Εθνική, καθώς προωθήθηκε στο ανδρικό τμήμα. Έπειτα αναγκάστηκε να σταματήσει το μπάσκετ για επαγγελματικούς λόγους, όμως επανήλθε στην ενεργό δράση το 2014, για χάρη του Θεμιστοκλή, με τον οποίο αγωνίστηκε στην στην Β΄ ΕΣΚΑ. Το 2016 επέστρεψε ξανά στα ”σαλόνια” της Β’ Εθνικής Κατηγορίας, φορώντας την φανέλα του Πρωτέα Βούλας για 2 χρονιές (2016-18). Από το 2018 και έπειτα βρίσκεται στην ομάδα του Θεμιστοκλή.

Τόσο ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Δαμόπουλος όσο και ο Αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Αντώνης Μουσκάτ δείχνουν πλήρη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του, ενώ εκτιμούν ιδιαίτερα τις φιλοδοξίες και τις ιδέες του.