Μια πολύ σημαντική μεταγραφή έκανε ο ΣΑΑΚ Ανατόλια. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, που συνεχίζει ακάθεκτη τον μεταγραφικό της σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν στην Β’ Εθνική, ανακοίνωσε την απόκτηση του Παναγιώτη Κιγμέτογλου. Ο 33χρονος (1.99μ.) πάουερ φόργουορντ – σέντερ έπαιζε τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη Πευκοχωρίου και μάλιστα ήταν ο αρχηγός της ομάδας.

Το Πευκοχώρι ήθελε να κρατήσει τον Παναγιώτη Κιγμέτογλου στο ρόστερ του και για τη νέα σεζόν. Μάλιστα οι άνθρωποι της ομάδας είχαν πριν λίγο καιρό τετ α τετ μαζί του για να βρεθεί η χρυσή τομή και ο παίκτης να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Οι δυο πλευρές, όμως, δεν τα βρήκαν και έτσι ο 33χρονος παίκτης και το Πευκοχώρι αποφάσισαν να βαδίσουν σε διαφορετικούς δρόμους.

Ο Κιγμέτογλου αποτελούσε σημείο αναφορά για το Πευκοχώρι. Ο έμπειρος παίκτης πέρσι έκανε μια πολύ καλή σεζόν και στην ομάδα και είχε μ.ο. 10.6 πόντους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΑΑΚ Ανατόλια για την απόκτηση του Κιγμέτογλου: «Ο Σ.Α.Α.Κ. Ανατόλια ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου αθλητή Παναγιώτη Κιγμέτογλου. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας»!