Ο Λευτέρης Καλογήρου αναλαμβάνει το τιμόνι του Πανελευσιανού. Ο έμπειρος τεχνικός τα βρήκε με την διοίκηση του συλλόγου της Ελευσίνας και απομένει πλέον μόνο η τυπική ανακοίνωση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από τον 55χρονο προπονητή.

Ο 54χρονος τεχνικός ξεκίνησε πέρσι την σεζόν στην Α2 και τον ΑΣ Καρδίτσας και στην συνέχεια μετακόμισε στον Μανδραϊκό. Είναι πτυχιούχος φυσικής αγωγής και έχει πίσω του 28 χρόνια προπονητικής καριέρας σε όλες τις εθνικές κατηγορίες.

Ανακάλυψε τον Παπαλουκά
Η πρώτη ομάδα που ανέλαβε ως προπονητής ήταν ο Εθνικός Ελληνορώσων τον οποίο ανέβασε από την Δ’ ΕΣΚΑ στην Α’ ΕΣΚΑ. Στην ομάδα αυτή είχε ανακαλύψει τότε ένα νέο παιδί, που τα επόμενα χρόνια θα γινόταν ένας από τους μεγαλύτερους Ελληνες παίκτες. Ο λόγος για τον Θοδωρή Παπαλουκά.
Εργάστηκε στους Αμπελόκηπους ως συνεργάτης του Γιώργου Καλαφατάκη. Με το Γιώργο Καλαφατάκη συνεργάστηκε και το 2012 στην Α1 στον Ικαρο Καλλιθέας. Νωρίτερα είχε εργαστεί στον Παναθηναϊκό ως συνεργάτης του Λευτέρη Σούμποτιτς. Δούλεψε σε πολλές ομάδες της Β’ Εθνικής (Ηλυσιακό, Άλιμος, Αιγάλεω, Παπάγου). Πέρασε και από αρκετούς πάγκους ομάδων της Γ΄Εθνικής (Ρέθυμνο, Προοδευτική, Ταύρος, Χαλκίδα). Τη διετία 2013-2015, υπήρξε συνεργάτης – προπονητής στην Α.Ε. Ψυχικού στην Α2. Από το Δεκέμβριο του 2015 ως και τον Ιούνιο του 2017, ήταν πάλι στην Α2 ως συνεργάτης προπονητής στην ομάδα του Δούκα.