Ένα νέο ξεκίνημα αλλά με τις… ίδιες αρχές που χαρακτηρίζουν επί σειρά ετών την ομάδα πραγματοποιεί η Δάφνη Δαφνίου που οριστικοποίησε το νέο team που θα την οδηγήσει στην δεύτερη χρονιά της στην B’ Eθνική.

Μετά από την εξαιρετική πρώτη χρονιά στην ιστορία της στο πρωτάθλημα, όπου τερμάτισε στην 8η θέση, η ομάδα του Χαϊδαρίου γύρισε σελίδα εμπιστευόμενη την τεχνική ηγεσία σ’ ένα δικό της παιδί, τον Μάη Κωνσταντινίδη όπως είχε αποκαλύψει πρώτο το Basketblog. Στην τελευταία σεζόν ο κόουτς Κωνσταντινίδης ηταν συνεργάτης του Κώστα Σορώτου.

Οριστικοποιήθηκαν τα μέλη του team που φωτογραφήθηκαν με τα στελέχη της διοίκησης. Από αριστερά ο πρόεδρος της ομάδας, Βασίλης Νέγρης, ο ένας εκ των δύο team manager, Βαγγέλης Ρώης, ο κόουτς Μάης Κωνσταντινίδης, ο ασίσταντ κόουτς Γιώργος Παπανικολάου, ο έτερος team manager, Στέφανος Παναγόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής, Ντένης Γαλανός.

Η ομάδα θα κάνει τον προγραμματισμό της και τις κινήσεις της με βάση τις αρχές που την χαρακτηρίζουν όλα τα χρόνια: Η οικογενειακή ατμόσφαιρα, η προτεραιότητα στον χαρακτήρα και την προσωπικότητα των παικτών, η σύνδεση και η αμεσότητα με την τοπική κοινωνία αλλά και η εξέλιξη των αθλητών των Ακαδημιών αποτελούν αδιαπραγμάτευτες αξίες για τους ανθρώπους της ομάδας που έχουν άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια ένα φερέγγυο και αξιοπρεπές πρόσωπο.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι πρώτες κινήσεις.