Ο Μάριος Βαθρακοκοίλης αδιαμφισβήτητα αποτελεί το μεγαλύτερο μεταγραφικό “μπαμ” της ομάδας του Κούρου για τη νέα αγωνιστική σεζόν,  η οποία θα την βρει στη Β’ ΕΣΚΑ Ανδρών. Ωστόσο, το ρόστερ συμπληρώνεται και με άλλους “αστέρες” με βάση τα δεδομένα της κατηγορίας, αναδεικνύοντας τη “δύναμη” που θα έχει ο Κούρος τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το ρόστερ του Α.Ε.Σ.Α.Φ. Κούρου:

Μάριος Βαθρακοκοίλης
Σταύρος Σπυρίδης
Σωκράτης Παξινός
Παντελής Σαρηπαλής
Δημήτρης Αδαμής
Νίκος Σπυρίδης
Σπύρος Μακρής
Λάμπρος Τσιούβας
Άκης Τσαμάλης
Γιάννης Αντωνίου
Τρύφωνας Πρέκας

Προπονητής: Θάνος Καμαριώτης

Βέβαια, τα δύο μεγάλα ονόματα του συλλόγου θα είναι ο Μάριος Βαθρακοκοίλης και ο Τρύφωνας Πρέκας, διότι είναι δύο “χαρισματικοί” αθλητές με πολλές διακρίσεις και σε συνδυασμό με τους προαναφερθέντες συμπαίκτες τους σκοπεύουν σε μία πολύ καλή πορεία για το σύλλογο.

Ο Βαθρακοκοίλης πριν από δύο χρονιές αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ Ανδρών με τη φανέλα του Ίκαρου Καλλιθέας, ενώ πραγματοποίησε και εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος στο ίδιο πρωτάθλημα με την ομάδα της Ευρυάλης. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και με τις εξής ομάδες: Αμύντας, Εθνικός Πειραιά, Ψυχικό, Σπόρτινγκ, Πόλις Καλλιθέας, Αιγάλεω, και Μελίσσια.

Από την άλλη και ο δεύτερος “σταρ” της ομάδας Τρύφωνας Πρέκας διαθέτει πλούσιο βιογραφικό. Ένας εξαιρετικός σέντερ που φέτος “γέμιζε” τη ρακέτα της ΑΕΝ Κηφισιάς στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Στο παρελθόν αγωνίστηκε στις εξής ομαδες: Ακράτα, Φιλαθλητικός και Περιστέρι.