Μετά την άνοδο που κατάφερε να πανηγυρίσει η ομάδα της Ένωσης Νέας Περάμου-Μεγάρων για τα “σαλόνια” της Α’ΕΣΚΑΝΑ Ανδρών, ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά-“πρόκληση” του συλλόγου έχει ήδη ξεκινήσει. 

Ήδη χθες (26/07) το Basketblog.gr μέσω ρεπορτάζ σας ενημέρωσε για τέσσερις πολύ σημαντικές ανανεώσεις συνεργασίας. Πλέον, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχουν γίνει γνωστές και οι τέσσερις αποδεσμεύσεις που είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει ο σύλλογος.

Ο λόγος για τους αθλητές Αλέξανδρος Σαμαράς (γκαρντ), Μιχάλης Ποντικίδης (σέντερ), Δημήτρης Ασημόπουλος (γκαρντ) και Παναγιώτης Μουστάκας (γκαρντ).

Ο Σαμαράς αποχωρεί και τη νέα χρονιά θα βρεθεί στην ομάδα του Πόλις Καλλιθέας. Ο Ποντικίδης θα βρεθεί στη Θρία Ασπροπύργου, ο Ασημόπουλος στον Γ.Σ. Μεγάρων, όπως ακριβώς και ο Μουστάκας.

Φυσικά όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως, οι αθλητές αυτοί θα παραχωρηθούν με τη μορφή δανεισμού από την ομάδα της Ένωσης Νέας Περάμου, εκτός από τον Μουστάκα που μετακινήθηκε όντας ελεύθερος. 

Τα πλάνα του coach Μαρίνου συνεχίζονται εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς και αναμένονται ακόμα περισσότερες μεταγραφικές κινήσεις, αλλά και σημαντικές ανανεώσεις.