Μετά την παραμονή του προπονητή, Γιάννη Παύλου, ο Πορφύρας προχώρησε στην επέκταση του συμβολαίου και   4 παικτών, που καλούνται να βοηθήσουν την ομάδα , την καινούρια σεζόν, στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Ο λόγος για τον αρχηγό Χρήστο Παλτόγλου και τους Γιώργο Ντόκο, Γιώργο Καλαμαρά και Μιχάλη Οικονόμου.

Η ανακοίνωση για τον Χρήστο Παλτόγλου:«Ο επιμένων νικά. Μένει κοντά μας ο αρχηγός! Μετά από συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης, του coach Παύλου και προσωπικά του γενικού αρχηγού Τάσου Βερέβη, ο αρχηγός Χρήστος Παλτόγλου μεταπείστηκε και θα συνεχίσει να φορά τα μελανέρυθρα και τη νέα χρονιά (πέμπτη συνεχόμενη), συμμετέχοντας στη προσπάθεια του ομίλου για διάκριση στη Γ’ Εθνική κατηγορία! Όλοι οι Πορφυριώτες εύχονται στον αρχηγό υγεία και ακόμα μία επιτυχημένη αθλητική χρονιά!».

Η ανακοίνωση για τον Γιώργο Ντόκο:«Συνεχίζονται με αμείωτο οι κινήσεις της διοίκησης και του coach Παύλου, για τη στελέχωση την ανδρικής ομάδας του Πορφύρα εν όψει της συμμετοχής στη Γ’ Εθνική Κατηγορία τη νέα αγωνιστική περίοδο 2016-17. Τελευταία επιτυχία, η ανανέωση της συνεργασίας με τον έμπειρο guard Γιώργο Ντόκο. Το Δ.Σ. του ΑΟΦ Πορφύρας και ο πρόεδρος Κ. Τσιριγωτάκης σου εύχονται καλή αθλητική χρονιά Γιώργο!».

Η ανακοίνωση για τους Γιώργο Καλαμαρά και Μιχάλη Οικονόμου:«Για μία ακόμη χρονιά, πέμπτη συνεχόμενη, ο αέρινος forward Γιώργος Καλαμαράς και ο δυναμικός guard Μιχάλης Οικονόμου θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ανδρική ομάδα του ομίλου, παίρνοντας θέση για το ταξίδι-περιπέτεια στη Γ’ Εθνική. Η τετραετής αγωνιστική προσφορά στον όμιλο, η αθλητική συμπεριφορά και η επιθυμία του coach Παύλου για την παραμονή των δύο παικτών στην ομάδα έκαναν την πρόταση για ανανέωση αυτονόητη, την οποία και οι δύο άσσοι αποδέχτηκαν. Το Δ.Σ. του ΑΟΦ Πορφύρας και ο πρόεδρος Κ. Τσιριγωτάκης εύχονται στον Γιώργο και τον Μιχάλη μία επιτυχημένη χρονιά χωρίς ατυχίες».