Δείτε την ανάρτηση του έμπειρου τεχνικού αλλά και του Ερμή Αργυρούπολης:

«Στο μπάσκετ υπάρχουν νίκες, ήττες, συναισθήματα χαράς, λύπης, απογοήτευσης. Το όμορφο ταξίδι με την ομάδα του Ερμή Αργυρούπολης έφτασε στο τέλος του. Πρωτίστως θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αθλητές που είχα σε αυτά τα 3 χρόνια και ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί τους. Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη αν κάποιους στεναχώρησα, απογοήτευσα, αδίκησα,πίεσα. Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Καλλέργη Πλάτωνα για την στήριξή του, τον Γενικό Αρχηγό Τσιουράκη Nίκo, Νίκο Βαλαή, Απειθή Γιώργο και όλο το διοικητικό συμβούλιο της ομάδος. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον συνεργάτη και φίλο μου Βουρλιά Σπύρο. Πιστεύω ότι έβαλα ένα λιθαράκι στους στόχους και τις προσδοκίες της ομάδος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους φίλους της ομάδος, καθώς και γονείς του τμήματος μίνι όπου μου εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους».

«Ενα ταξίδι τρεισήμισι ετών με οδηγό τον προπονητή Τάκη Καλαντζη έφτασε στον προορισμό του. Ο Α.Ο ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ γνώρισε στο πρόσωπό του, εκτός από τον πολύ καλό προπονητή, τον Φίλο και κυρίως τον Άνθρωπο …
Κατάφερε μια παρέα να την κάνει ομάδα και μέσα από την ομάδα αυτή να αναπτυχθούν ισχυροί δεσμοί φιλίας.
Να τον ευχαριστήσουμε για την μεγάλη συμβολή για τις δύο συνεχόμενους άνοδους (από Γ’ ΕΣΚΑΝΑ σε Α’ ΕΣΚΑΝΑ) και σε όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα μας με τις γνώσεις του και την εμπειρία του..
Οι δρόμοι μας χωρίζουν φιλικά.
Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για την μπασκετική αξία του Τάκη.
Ευχόμαστε στην οικογένεια του Τάκη Καλαντζη ότι καλύτερο, υγεία, τύχη και πολλές επιτυχίες σε αυτό που αγαπάει και ξέρει πολύ καλά να κάνει.
Τάκη σε ευχαριστούμε, είσαι μέλος της οικογένειας του Α.Ο ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, ένας από εμάς, εις το επανιδείν’.
Το Δ.Σ».

Στο Μπάσκετ υπάρχουν νίκες , ήττες συναισθήματα χαράς λύπης απογοήτευσης .Το όμορφο ταξίδι με την ομάδα του Ερμή…

Δημοσιεύτηκε από Kalantzis Takis στις Πέμπτη, 6 Μαΐου 2021

Ενα ταξίδι τρεισήμισι ετών με οδηγό τον προπονητή Τάκη Καλαντζη έφτασε στον προορισμό του. Ο Α.Ο ΕΡΜΗΣ…

Δημοσιεύτηκε από Ερμής Αργυρούπολης στις Παρασκευή, 7 Μαΐου 2021