O “ιστορικός” Μίλωνας κάνει φέτος την προσπάθεια ανασύνταξης του, ξεκινώντας από το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ, με σκοπό να καταφέρει σταδιακά να αναβιώσει το “ενδοξο” παρελθόν του.

Μετά το 1ο Reunion της ομάδας στην πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση, όπου ο σύλλογος είχε την ευκαιρία να βραβεύσει και τους Σταύρο Λοίζο και Μιχάλη Ρωμανίδη, ο Μίλωνας συνεχίζει τις εκπλήξεις και στο δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι του. Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα στο ημίχρονο του αγώνα της Δευτέρας(9/11) με αντίπαλο την Ελευθερία Μοσχάτου θα υπάρξει βράβευση στον παλαίμαχο παίκτη και προπονητή της ομάδας Χάρη Παπάζογλου, αλλά και στον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

Ο Σύλλογος μας από την αρχή της χρονιάς καθιέρωσε την βράβευση 2 ανθρώπων του Μπάσκετ σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της Ομάδας μας. Στο πρώτο λοιπόν παιχνίδι όπως όλοι θυμάστε βραβεύσαμε τον Σταύρο τον Λοίζο και τον Μιχάλη τον Ρωμανίδη, δύο ανθρώπους με πολύ μεγάλη προσφορά στο άθλημά μας και στην Ομάδα μας. Στα πλαίσια λοιπόν του δεύτερου παιχνιδιού της Ομάδας μας με αντίπαλο την Ομάδα της Ελευθερίας Μοσχάτου την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου και ώρα 20.00 η Ομάδα μας θα βραβεύσει τον Κο ΧΑΡΗ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, έναν άνθρωπο που εκτός των αγωνιστικών του επιδόσεων σε ομάδες όπως Παναθηναικός κλπ, έχει τιμήσει με την παρουσία του την Ομάδα μας και σαν παίχτης για πολλά χρόνια αλλά και σαν προπονητής, και έναν άνθρωπο που τα λόγια είναι λίγα για την προσφορά του και την αξία του. Τον προπονητή Κο ΓΙΑΝΝΗ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟ. Η βραβευση θα γίνει στο ημίχρονο του παιχνιδιού μας. Οι εκπλήξεις λοιπόν συνεχίζονται και συνεχίζουμε να λέμε τα καλύτερα έρχονται. #PameOposPalia