Μετά τις πολύ σημαντικές προσθήκες, αλλά και ανανεώσεις που έχει πραγματοποιήσει έως ώρας ο σύλλογος του Ερμή Αργυρούπολης, εξέδωσε ανακοίνωση στα social media του με την οποία υπαινίσσεται μία νέα μεταγραφική κίνηση υψηλών προδιαγραφών για την κατηγορία.

Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση αυτή, ο Ερμής Αργυρούπολης κάνει γνωστό το στόχο που διαθέτει εν όψει της νέας σεζόν και αυτός είναι μία ανοδική πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ με κύριο στόχο βέβαια την παραμονή και στην πορεία βλέψεις για το “κάτι παραπάνω”.

Δείτε τη δημοσίευση της ομάδας του Τάκη Καλαντζή:

“Ο ΕΡΜΗΣ δεν έχει πει την τελευταία λέξη στις μεταγραφές. Με αφοσίωση και υπομονή για έναν ανταγωνιστικό Ερμή.
Ο ΕΡΜΗΣ με προπονητή τον Τάκη Καλαντζη και βοηθό τον Σπύρο Βουρλια είναι μια ομάδα όπου τα τελευταία δύο χρόνια παρουσιάζει ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρόσωπο έχοντας γίνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσει η ομάδα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτό λίγο πολύ ο Ερμής το έχει καταφέρει, δύο χρονιές δύο άνοδοι κατηγοριών, ωστόσο θα προσπαθήσει να κάνει το επόμενο βήμα. Η εφετινή σεζόν θα ξεκινήσει με γνώμονα να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε ένα εξίσου ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα είναι καλύτερο από τις προηγούμενες χρονιές, να μπορέσουμε να δώσουμε κίνητρα σε νέα παιδιά που θα ευχαριστιούνται την διαδικασία του Μπάσκετ και να βελτιώθουν ατομικά μέσα από την ομαδική δουλειά. Από κει πέρα θα διεκδικήσουμε αυτό που δικαιούμαστε. Είτε αυτό είναι μια ανταγωνιστική ομάδα με ένα καλό πλασάρισμα στην βαθμολογία είτε είναι μια πορεία στην οποία θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Σύμφωνα με την ομάδα που θα φτιάξουμε θα πάμε βήμα, βήμα χωρίς να κρυβόμαστε πίσω από δάχτυλο μας. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ.
Οι κινήσεις που έχουν γίνει και το ρόστερ όπως έχει διαμορφωθεί, μαζί με το υπάρχον έμψυχο δυναμικό που είναι ο κορμός της περσινής ομάδας αποτελούν μια πολύ καλή βάση παιχτών και φυσικά δεν έχουμε πει την τελευταία λέξη στις μεταγραφές καθώς αναμένονται δύο ακόμη εντυπωσιακές προσθήκες παιχτών”.

Ο ΕΡΜΗΣ δεν έχει πει την τελευταία λέξη στις μεταγραφές. Με αφοσίωση και υπομονή για έναν ανταγωνιστικό Ερμή. Ο ΕΡΜΗΣ…

Δημοσιεύτηκε από Ερμής Αργυρούπολης στις Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020