Η Ευρυάλη προχωράει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού εν όψει της νέας σεζόν και το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ αντίστοιχα. Αυτή τη φορά κινήθηκε στην απόκτηση του νεαρού αθλητή Στέλιου Γεωργιάδη που αγωνιζόταν στον Έσπερο Καλλιθέας.

Ο Γεωργιάδης είναι μόλις 19 ετών και αποτελεί “προϊόν” των ακαδημιών της ομάδας του Πανιωνίου. Με τους Νεοσμυρνιώτες μάλιστα κατάφερε να πανηγυρίσει πολύ σημαντικές επιτυχίες στα τμήματα των υποδομών τους και στη συνέχεια βρέθηκε στον Έσπερο Καλλιθέας, ενώ έχει αγωνιστεί και στον Πρωτέα Βούλας.

Με την ομάδα της Καλλιθέας αγωνίστηκε μάλιστα για τρία χρόνια. Τις πρώτες δύο σεζόν πρωταγωνίστησε με το Εφηβικό τμήμα του συλλόγου, ενώ την τρίτη σεζόν αποκόμισε σημαντικές εμπειρίες και “εικόνες” από τα “σαλόνια” της Β’ Εθνικής σε μία χρονιά που το πρωτάθλημά της ήταν άκρως ανταγωνιστικό. 

Πλέον, “μετακομίζει” στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ για λογαριασμό της Ευρυάλης, όντας έτοιμος να αδράξει την ευκαιρία και να πρωταγωνιστήσει στην εν λόγω κατηγορία.

Δείτε την ανακοίνωση της Ευρυάλης Γλυφάδας:

Ο ΑΓΟ ΕΥΡΥΑΛΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γεωργιάδη Στέλιο….

Δημοσιεύτηκε από Ευρυάλη Γλυφάδας στις Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020