Η ομάδα της Ένωσης Νέας Περάμου-Μεγάρων προχώρησε σε ακόμη έξι ανανεώσεις εν όψει της νέας σεζόν, η οποία θα την βρει στα “σαλόνια” της Α’ ΕΣΚΑΝΑ Ανδρών.

Οι συγκεκριμένοι αθλητές αποτελούν μεταγραφικές επιτυχίες από παλαίοτερα έτη και είναι ο βασικός “κορμός” της ομάδας, όπου θα παραμείνει ίδιος για τη νέα σεζόν.

Ο λόγος για τους αθλητές Άγγελος Ρόκκας (γκαρντ), Γιώργος Καρράς (γκαρντ), Αλέξανδρος Μοδάκης (φόργουορντ και αρχηγός της ομάδας τα τελευταία τέσσερα χρόνια), Βαγγέλης Μπαλάφας (πάουερ φόργουορντ), Θωμάς Γρηγοράκος (φόργουορντ) και Φανούρης Λιούλης (πάουερ φόργουορντ). 

Η ομάδα του coach Μαρίνου συνεχίζει να “χτίζει” το ρόστερ της για τη νέα αγωνιστική σεζόν και οι αθλητές αυτοί αποτελούν καταλυτικούς παράγοντες της ανόδου του συλλόγου στα “σαλόνια” της Α’ΕΣΚΑΝΑ και δεν θα μπορούσαν να λείπουν και από την προσπάθεια που θα πραγματοποιήσει το σωματείο στην εν λόγω κατηγορία.

Υπενθυμίζουμε πως το Basketblog.gr σας έχει ενημερώσει και για τις πρώτες τέσσερις ανανεώσεις για την Ένωση Νέας Περάμου, αυτές των αθλητών Παναγιώτη Ποντικίδη, Βασίλη Σαμπλή, Ηλία Καπέτση, αλλά και Γιάννη Παπασπύρου.