Μετά από μία εξαιρετική σεζόν στη Β’ ΕΣΚΑΝΑ Ανδρών, η οποία συνδυάστηκε με την πολυπόθητη άνοδο στα “σαλόνια” της πρώτης κατηγορίας της ΕΣΚΑΝΑ, η Ένωση Νέας Περάμου-Μεγάρων προχώρησε σε τέσσερις σημαντικές ανανεώσεις παικτών εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Basketblog.gr, η ομάδα του Βασίλη Μαρίνου, ο οποίος φυσικά θα βρίσκεται και τη νέα χρονιά στο “τιμόνι” της ομάδας, προχώρησε σε τέσσερις ανανεώσεις παικτών, οι οποίοι θεωρούνται μάλιστα και “παιδιά του συλλόγου”.

Πιο συγκεκριμένα, οι αθλητές Παναγιώτης Ποντικίδης, Βασίλης Σαμπλής, Ηλίας Καπέτσης, αλλά και Γιάννης Παπασπύρου είναι αυτοί που ανανέωσαν πρώτοι τη συνεργασία τους με τη Νέα Πέραμο εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Στις θέσεις γκαρντ/φόργουορντ αγωνίζονται οι αθλητές Ποντικίδης και Παπασπύρου, ενώ τις θέσεις της ρακέτας καλύπτουν με μεγάλη επιτυχία οι αθλητές Καπέτσης (2,05) και Σαμπλής. Ο Καπέτσης μάλιστα επανήλθε στο σύλλογο μετά από τη στρατιωτική του θητεία δηλώνοντας το “παρόν” στην προσπάθεια του σωματείου για τη νέα χρονιά στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ.

Οι προαναφερθέντες παίκτης της Ένωσης της Νέας Περάμου αποτελούν αθλητές που στελεχώνουν την ομάδα τα τελευταία χρόνια και θα μπορούσαν να θεωρηθούν “προϊόν” του συλλόγου.

Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο μάλιστα και για επόμενες ανανεώσεις σημαντικών παικτών, ενώ ακολουθούν για το σύλλογο ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις για τα δεδομένα της κατηγορίας, καθώς ο σύλλογος φαίνεται πως πραγματοποιεί μία σοβαρή προσπάθεια με “φόντο” τα επόμενα χρόνια και φυσικά ξεκινώντας από την αμέσως επόμενη σεζόν στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ.