Έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετικές μεταγραφικές κινήσεις, αλλά και κρατώντας τον βασικό “κορμό” της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ Ανδρών, η ομάδα της Ένωσης Νέας Περάμου-Μεγάρων ολοκληρώνει τις μεταγραφές της με την προσθήκη του Αριστοτέλη Βουλτσίδη.

Ο ταλαντούχος γκαρντ προέρχεται από την ομάδα του ΕΦΟΑ Αμαρουσίου και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα του coach Μαρίνου στη νέα “πρόκληση”, αυτή της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. 

Υπενθυμίζουμε πως η Ένωση Νέας Περάμου έχει ανανεώσει τη συνεργασία της με τους αθλητές Άγγελο Ρόκκα, Γιώργο Καρρά, Αλέξανδρο Μοδάκη, Βαγγέλη Μπαλάφα, Θωμά Γρηγοράκο, Φανούρη ΛιούληΠαναγιώτη Ποντικίδη, Βασίλη Σαμπλή, Ηλία Καπέτση, αλλά και Γιάννη Παπασπύρου.

Ωστόσο, προχώρησε και σε ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις, όπως σας είχε ενημερώσει και το Basketblog.gr. Ο λόγος για τις προσθήκες των αθλητών Βασίλη ΕξηνταβελώνηΘεόδωρου ΚαμπούρηΔημήτρη Στεφάνου και Γιώργου Φιλίππου. Στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας μάλιστα μετά από εισήγηση του coach Μαρίνου θα βρίσκονται και οι αθλητές από το παιδικό τμήμα του σωματείου Σταύρος Κολόσης και Παναγιώτης Κεφαλάς.

Ο σύλλογος της Ένωσης Νέας Περάμου-Μεγάρων επίσης θα στελεχώνεται από τον άλλοτε παίκτη της Φ.Σ. Μεγάρων Τάκη Μπόρα στη θέση του Γενικού αρχηγού και από τον Νάσο Καρανίκα στη θέση του team manager, ο οποίος ήταν άλλοτε παίκτης του Χαλανδρίου και του Τριφυλλιακού.

Η προσπάθεια του συλλόγου εν όψει της νέας χρονιάς στηρίζεται φυσικά και από τον Πρόεδρο του συλλόγου κ. Γιάννη Δημητρακόπουλο και υπό τις οδηγίες του coach Μαρίνου η Ένωση Νέας Περάμου-Μεγάρων αναμένεται να παρουσιαστεί άκρως ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ Ανδρών