Ο αθλητισμός στις μικρότερες κατηγορίες περνά δύσκολες στιγμές λόγω πανδημίας και ο ιδρυτής της και πάντα στυλοβάτης της ομάδας του Πόλις Καλλιθέας ο Αχιλλέας Μπογδανίδης αναπολούσε παλιές καλές στιγμές και μαλιστα έλεγε βλέποντας πρόσφατα σε επανάληψη το παιχνίδι της Α1 Μεσολόγγι – Ιωνικός Νίκαιας ότι:

“Στην πρώτη ομάδα προπονητής ο καλός μου φίλος Ντίνος Καλαμπάκος, που έχει διετελέσει προπονητής του Πόλις στην Γ’ Εθνική με βοηθό τον νυν προπονητή της Ελευθερίας Μοσχάτου στην Γ’ Εθνική , Γιώργο Σίμο που κόσμησε για μια 3ετια τουλάχιστον τον πάγκο της ομάδας έως κ στην Β’ Εθνική Κατηγορία . Από την άλλην ομάδα του Ιωνικού, assistand coach o Μιχάλης Θάνος που έχει διετελέσει 2 1/2 προπονητής της στην Α ΕΣΚΑΝΑ με άνοδο στην Γ’Εθνική κατηγορία . Σήμερα, δυστυχώς,οι καταστάσεις έφεραν τον σύλλογο έτσι ώστε να μην έχουμε ως ομάδα να δώσουμε ούτε ένα ευρώ σε έναν αθλητή ως οδοιπορικά. Όσο και συνειδητοποιημένος και να είσαι δεν παύει μέσα σου κάποιες φορές να αναπολείς εκείνες τις μαγικές χρονιές και να στεναχωριέσαι. Keep walking μάγκες. Στο φινάλε οι άνθρωποι μένουν και οι πραγματικές φιλίες. Οι αναμνήσεις είναι για να μας θυμίζουν πόσο δημιουργικοί ήμασταν, συνάμα ίσως και τυχεροί στο ότι πίστεψαν και κάποιοι άλλοι στο τρελό όνειρό μας και μεγάλη πορεία μας. Η ιστορία έγραψε…”!

Ο ίδιος ο Αχιλλέας πάντως συνεχίζει να…γράφει τρίποντα! Και εδώ για την ιστορία ένα παλιό βιντεάκι επίκαρο στις εποχές απραξίας…