Ο Γιάννης Τσίτος θα συνεχίσει να ενισχύει τη ΦΕΑ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε ανανέωση της συνεργασίας τους με στόχο ο 21χρονος φόργουορντ να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ.

Ο  Γιάννης Τσίτος στην επίσημη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της ΦΕΑ στο διαδίκτυο δήλωσε:

«Τόσο εγώ, όσο και η ομάδα θέλαμε να συνεχίσουμε μαζί και τη νέα χρονιά κι αφού τα βρήκαμε και με τον προπονητή συνεχίζω στην ΦΕΑ που την θεωρώ μπασκετική μου οικογένεια. Δουλεύω σκληρά και θέλω κάθε ημέρα να βελτιώνομαι. Θα δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ ώστε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική σε ένα εξίσου ανταγωνιστικό και δύσκολο πρωτάθλημα όπως αυτό της Α’ ΕΣΚΑ»

Σχετικά για την ανανέωση του Γιάννη Τσίτου, ενός ακόμη δικού της παιδιού, αλλά και για τις ακαδημίες του συλλόγου μίλησε ο γενικός αρχηγός της ομάδας, ο Διονύσης Φαναρτζής.

«Θέλουμε να δίνουμε ευκαιρία σε αθλητές και κυρίως σε δικά μας παιδιά, τα οποία έχουν ζυμωθεί μέσα στην ΦΕΑ. Η δουλειά στις ακαδημίες να είστε βέβαιοι ότι θα συνεχιστεί. Θέλουμε αυτό το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί να παραμείνει στην ομάδα. Δεν θα κρύψω πως η ΦΕΑ λειτουργεί ως οικογένεια. Βλέπω τους παίκτες μας να νιώθουν την ομάδα όπως ακριβώς θέλουμε διοίκηση και τεχνική ηγεσία κι αυτό είναι κάτι που μας ικανοποιεί»