Ο σύλλογος της Δραπετσώνας προχώρησε σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση με την απόκτηση του Άγγελου Καραγιαννίδη εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ

Μετά και την προσθήκη των αδερφών Ραλλάκη, η Δραπετσώνα “χτίζει” το ρόστερ της και με την προσθήκη του 29χρονου combo guard σκοπεύει σε μία ικανοποιητική πορεία στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. 

Ο Καραγιαννίδης φέτος ήταν ένας εκ των καταλυτικών παραγόντων της ομάδας του Μίλωνα, ενώ τον αμέσως προηγούμενο χρόνο υπήρξε εξίσου κομβικός παράγοντας της ανόδου της ομάδας από τη Νέα Σμύρνη στις εθνικές κατηγορίες.  Εκείνη τη χρονιά βρέθηκε συμπαίκτης και με τον Χρήστο Ραλλάκη, με τον οποίον θα συνυπάρξουν ξανά την επόμενη χρονιά στη Δραπετσώνα.

Μάλιστα, είχε πανηγυρίσει και άνοδο στις εθνικές κατηγορίες στο παρελθόν με την ομάδα του Έσπερου Καλλιθέας, με την οποία διακρίθηκε τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του. Ο επόμενός του “σταθμός” είναι ξανά στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ με τη φανέλα της Δραπετσώνας και καλείται να προσφέρει τις “υπηρεσίες” του όπως εκείνος γνωρίζει καλά.

O Kαραγιαννίδης είναι ένας αθλητής, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο θέσεις του γκαρντ, διαθέτει εξαιρετικό σουτ τόσο τριών, όσο και δύο πόντων και μπορεί να σκοράρει με πολλαπλούς τρόπους στο παιχνίδι του. Επίσης, διαθέτει εξαιρετικά αμυντικά στοιχεία, αφού και στην ομάδα του Μίλωνα, διέθετε πάνω από 1 κλέψιμο μ.ο. ανά παιχνίδι. 

Δείτε την ανακοίνωση της Δραπετσώνας:

“Στη Δραπετσώνα ο Άγγελος Καραγιαννίδης!

Ο ΔΑΣ Δραπετσώνας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την απόκτηση του Άγγελου Καραγιαννίδη. Ο Καραγιαννίδης τη περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Μίλωνα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ πέρασε και από τον Έσπερο Καλλιθέας, όπου ήταν ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών στην άνοδο από την Α’ ΕΣΚΑΝΑ στη Β’ Εθνική.

Με αυτή τη κίνηση, η ομάδα μας κάνει ένα γερό βήμα για την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία στην ΕΣΚΑΝΑ.

Άγγελε, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Δραπετσώνας και σου ευχόμαστε μια καλή αγωνιστική σεζόν”.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση: