Ο Μίλωνας έχει γράψει την δική του ιστορία στο Ελληνικό μπάσκετ, και σίγουρα η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει αφήσει το δικό της στίγμα. Πλέον, αγωνιζόμενη στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ η διοίκηση της ομάδας καλεί όλους όσους έχουν περάσει από τα τμήματα της, όλα αυτά τα χρόνια στο 1ο REUNION του τμήματος Μπάσκετ, το οποίο θα γίνει την Δευτέρα (12/10, 21:30), σε ένα παιχνίδι που θα ζωντανέψουν όλες οι ένδοξες στιγμές του συλλόγου.

Αναλυτικά:

Η νεα σεζον που ξεκιναει την ερχόμενη Δευτερα 12 Οκτωβρίου 2015, βρίσκει τον σύλλογο μας σε μια στιγμή που σμίγουν οι αναμνήσεις του ένδοξου παρελθόντος με τα όνειρα της επιστροφής της Ομάδας μας εκεί που ανήκει, δηλαδή στην ελιτ του Ελληνικού Μπάσκετ. Στα πλαίσια αυτής της συγκυρίας η Διοίκηση του ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να κάνει δύο ανακοινώσεις.

1. Με περισσή χαρά ανακοινώνουμε την επιστροφή ενός παίχτη κόσμημα για τον Σύλλογο σε ενεργό Διοικητικό ρόλο στην Ομάδα μας. Μετά τον ερχομό του Δημήτρη Αποσκίτη στην θέση του Τεχικου Διευθυντή, έρχεται η επιστροφή του Ανδρεα του Κουτσούρη στην θέση του Διοικητικού υπεύθυνου της Ανδρικής Ομάδας του Συλλόγου μας, για να δείξει ότι ο Μιλωνας θυμάται το παρελθόν του μαθαίνει από το παρόν του και ονειρεύεται το μέλλον του. Η Ιστορία του Ανδρέα, η αξία αλλά και το ήθος του μας κάνει πάρα πολύ αισιόδοξους για το μέλλον. Έχοντας λοιπόν ένα δίδυμο στην οργάνωση και επίβλεψη της αγωνιστικής μας ομάδας, που έχει συνεργαστεί με άριστο τρόπο στο παρελθόν με τα χρώματα του Μίλωνα, δίνουμε όλα τα εχέγγυα στους εξαιρετικούς προπονητές μας Πέτρο Τσιτσόπουλο και Ζάννο Δημήτρη, να δουλέψουν με τους αθλητές μας για μια χρονιά που περιμένουμε στο τέλος της να μας γεμίσει χαρά………. 2. Ενας σύλλογος που επενδύει στο ένδοξο παρελθόν του για να φτιάξει το μέλλον του δεν θα μπορούσε να μην αποδείξει αυτή του την επιλογή με πράξη. Διοργανώνουμε λοιπόν στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής της Ομάδας στις 12 Οκτωβρίου στις 21.30 στο γήπεδο μας, το 1ο REUNION του τμήματος Μπάσκετ του Μίλωνα. Είναι καλεσμένοι όλοι όσοι έχουν περάσει από την Ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια, είτε ως παίχτες είτε ως προπονητές είτε ως παράγοντες. Η χαρά που διακρίνουμε σε όσους από τους παλιούς έχουμε επικοινωνήσει όλο αυτό το διάστημα για αυτή την πράξη μας, μας κάνει διπλά χαρούμενους για αυτή μας την δράση. Είναι πολύ δύσκολο να απαριθμήσουμε έναν προς έναν ποιοι θα έρθουν, αλλά να είστε σίγουροι οτι θα έρθουν οι περισσότεροι. Όλες οι ένδοξες στιγμές θα ζωντανέψουν την Δευτέρα το βράδυ. Το παιχνίδι αυτό θα γίνει θεσμός για την Ομάδα μας σε κάθε έναρξη του πρωταθλήματος από την επόμενη χρονιά και αυτός είναι ο λόγος που αναφερόμαστε στο 1o Reunion του τμήματος Μπάσκετ.

Σύνθημα λοιπόν της Ομάδας μας για την περίοδο 2015-16 είναι ένα.

#PameOposPalia

Δήλωση Ανδρέα Κουτσούρη για την επιστροφή του.

..¨ Σε ένα κάλεσμα φίλων πότε δεν λες “όχι “. Τ’ αφήνεις όλα και τρέχεις , πόσο μάλλον αν με αυτή την παλιοπαρέα έχεις περάσει κάποιες από τις καλύτερες στιγμές της μπασκετικης – και όχι μόνο – ζωής σου . Έτσι λοιπόν γυρίσαμε για να βοηθήσουμε τον Μίλωνα να βρει τον “βηματισμό ” του να βρει την θέση που του αξίζει σύμφωνα με την ιστορία του και να κάνουμε το σλόγκαν #PameOposPalia πραγματικότητα . Δημήτρη Αποσκίτη κάλως σε ξαναβρήκα …

Μιχάλη Σακελλαρίδη σε ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας έδωσες να γυρίσουμε και να βοηθήσουμε την Ομάδα της καρδιάς μας.

Δήλωση Μιχάλη Σακελλαρίδη Γενικού Γραμματέα: «Δεν έχω λόγια για να εκφράσω αυτά που αισθάνομαι και σας ευχαριστώ με όση δύναμη έχει η καρδιά μου !! Όσο ζω και είμαι δυνατός θα κάνω ότι μπορώ για τον σύλλογο και αυτούς που τον τίμησαν !!! Σας ευχαριστώ που είστε παρόντες και μου δίνετε αυτή τη χαρά!!! Όλοι, όσοι αγαπούν το σύλλογο και το μπάσκετ είναι καλοδεχούμενοι σ αυτή τη προσπάθεια . Ο ΜΙΛΩΝΑΣ είναι μία μεγάλη οικογένεια που πάντα ανοίγει την αγκαλιά του και δεχτεί ΟΛΑ τα μέλη του, τα μέλη που έχουν αίσθημα, δύναμη και αντοχές !!!»

milonas-evriali-reunion-afisa