Η πανδημία του κορονοϊού εξακολουθεί να ταλανίζει παγκοσμίως όλους τους ανθρώπους σε όλους τους κλάδους. Ένας από αυτούς φυσικά είναι και ο αθλητισμός.

Με αφορμή λοιπόν τη διακοπή των πρωταθλημάτων (εκτός της Basket League), ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας του Ερμή Αργυρούπολης Νίκος Τσιουράκης πραγματοποίησε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook σχετικά με το ζήτημα αυτό καταθέτοντας την άποψή του.

Μεταξύ άλλων, ο κ.Τσιουράκης τόνισε πως προέχει η υγεία όλων αυτών που ασχολούνται με τον αθλητισμό και αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα που δημιουργούνται με τις διακοπές.

Δείτε την ανάρτηση του Νίκου Τσιουράκη:

«Ήταν μια αναμενόμενη απόφαση, και δεν με ξάφνιασε καθόλου! Όμως αυτή τη στιγμή προέχει η υγεία των αθλητών, όλων όσων ασχολούμαστε με τον αθλητισμό, και φυσικά η υγεία όλου του κόσμου, καθώς το φαινόμενο είναι παγκόσμιο! Μπορεί να μας λείπει το μπάσκετ όμως οι στιγμές που ζούμε είναι πρωτόγνωρες, και μάλιστα για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες ! Είμαστε υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουμε την όλη κατάσταση, αφήνοντας σε δεύτερο ρόλο το μπάσκετ. Και βέβαια αν η «καραντίνα» του Μπάσκετ τραβήξει, καλό θα είναι η ομοσπονδία να τελειώσει εδώ για φέτος τα πρωταθλήματα, και ας χαθεί και μια σεζόν! Άλλωστε πλέον όλες οι ερασιτεχνικές ομάδες, χωρίς έσοδα από πουθενά, βρίσκονται επί ξύλου κρεμάμενες. Οπότε θα είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψουμε στα γήπεδα»!» 

Ήταν μια αναμενόμενη απόφαση, και δεν με ξάφνιασε καθόλου! Όμως αυτή τη στιγμή προέχει η υγεία των αθλητών, όλων…

Δημοσιεύτηκε από Nikos Tsiourakis στις Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2020