Αν και το ετήσιο ραντεβού του Ερμή Αργυρούπολης για το μπασκετικό τουρνουά “Σπύρος Γιαννακόπουλος” είχε δοθεί ήδη εδώ και μερικές ημέρες για το επερχόμενο Σαββατοκύριακο (17-18/9), η πανδημία του κορονοϊού φαίνεται πως είχε διαφορετικά σχέδια… 

Όπως ενημέρωσε η ομάδα της πρωτεύουσας με επίσημη ανακοίνωσή της το μεσημέρι της Παρασκευής (16/9), το 3ο “Σπύρος Γιαννακόπουλος” δε θα λάβει εν τέλει σάρκα και οστά εξαιτίας κρουσμάτων στον ιό.

Θυμίζουμε πως στη γιορτή του Ερμή Αργυρούπολης, ομάδα της Α ΕΣΚΑΝΑ και ένα εκ των φαβορί για τη διεκδίκηση της ανόδου στις Εθνικές Κατηγορίες, θα βρίσκονταν υπό κανονικές συνθήκες οι ΑΣ Πέρα, ΓΣ Ηλιούπολης και ΑΟ Πεύκης.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Εμείς, σχεδιάζαμε να κάνουμε το Σαββατοκύριακο, το τρίτο τουρνουά “Σπύρος Γιαννακόπουλος” με τη συμμετοχή του Ερμή, της Πεύκης, της Ηλιούπολης και του Πέρα, ο κορονοϊός όμως, φαίνεται ότι είχε διαφορετικά σχέδια.

Για να προστατέψουμε την υγεία των παιχτών μας αλλά και των υπολοίπων ομάδων, οδηγηθήκαμε στην απόφαση να αναβάλλουμε τη διεξαγωγή του τουρνουά, που ελπίζουμε να βρεθεί χώρος και χρόνος να γίνει κάποια άλλη στιγμή. Όπως είναι φυσικό, προέχει η υγεία όλων μας.

Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, θα σας κρατάμε ενήμερους”.