Μετά τους back to back υποβιβασμούς από την Β Εθνική στην Α ΕΣΚΑΝΑ μέσα σε δύο χρόνια, ο Άρης Νίκαιας είναι έτοιμος για μια δυναμική αλλαγή σελίδας.

Σε αυτό του το βήμα στην πρώτη τη τάξει κατηγορία της ένωσης λοιπόν, νέος προπονητής θα είναι ο Γιάννης Μωυσιάδης με άμεσο συνεργάτη του τον Γιώργο Ντακοβάνο, ενώ χρέη τιμ μάνατζερ αναλαμβάνει ο Νίκος Πρίτσος.

 

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις της ομάδας:

Η Διοίκηση του συλλόγου του Άρη Νίκαιας ανακοινώνει την έναρξη της μεταβατικής περιόδου και τις δοκιμές νέων αθλητών υπό την επίβλεψη του νέου προπονητή της ανδρικής ομάδας Μωυσιάδη Γιάννη και του άμεσου συνεργάτη του Ντακοβάνου Γιώργου. Επίσης είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την πρόσληψη στην θέση του team manager του τμήματος, τον επί πολλά χρόνια αθλητή του συλλόγου μας Πρίτσο Νίκο.

 

Ενισχύεται το προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας με τον Ντακοβάνο Γιώργο ο οποίος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Μωυσιάδη Γιάννη στην προσπάθεια που θα κάνουμε φέτος στην Α΄ Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. για να παρουσιάσουμε ένα νεανικό και ενθουσιώδες σύνολο.

Ο Ντακοβάνος Γιώργος είναι Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση. Εξειδικεύεται στην ατομική βελτίωση δεξιοτήτων των αθλητών και αποτελεί, από το 2019 έως και σήμερα, αναπόσπαστο κομμάτι της προπονητικής ομάδας της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης του συλλόγου μας. Υπήρξε προπονητής της ομάδας μας που αγωνίστηκε το 2021-2022 στη Β΄Εθνική.

Γιώργο καλωσόρισες στην ομάδα μας!!

Σου ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο σου!!!