Ο Μανδραϊκός έχει θέσει ως στόχο την επιστροφή του στην National League 2 κι υπό αυτό το πρίσμα έδωσε τα κλειδιά στον Παναγιώτη Ζωντό, ο οποίος έχει δουλέψει σε σωρεία ομάδων των Εθνικών Κατηγοριών. Τέλος ο πολύπειρος κόουτς θα έχει διπλό ρόλο στους “κυανολεύκους”, καθότι θα είναι ταυτόχρονα και τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΓΣ Μανδραϊκός κάνει restart….
Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί coach του ανδρικού τμήματος που θα αγωνιστεί στην Ά ΕΣΚΑΝΑ αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Ζωντός.
Τη φετινή χρονιά ο coach θα έχει διπλό ρόλο στην ομάδα,καθώς αναλαμβάνει και τα ηνία της Ακαδημίας ως τεχνικός διευθυντής.Η εμπειρία του θα ενισχύσει το όραμα της Διοίκησης και θα δώσει στο Σύλλογο το καλύτερο αποτέλεσμα.
Στους μπασκετικούς κύκλους είναι διάσημος…πάμε να τον γνωρίσουμε κ εμείς καλύτερα…
Ημερομηνία γέννησης 26/04/1966(Απίστευτο και όμως αληθινό!!)
Αποφοίτησε από το ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα το μπάσκετ,με Άριστα!
Σαν αθλητής η διαδρομή του μεγάλη…Αγωνίστηκε σε ομαδες της Α1, Α2, Β και Γ Εθνικής,σε πρωταθλήματα ως μέλος της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων, με 2η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, 1η Πανελλήνια σχολική νίκη και συμμετοχή στις μικρές Προεθνικές ομάδες.
Σαν προπονητής εργάστηκε στον Μακεδονικό στην Α1 ως βοηθός και μετέπειτα πρώτος προπονητής με συμμετοχή ταυτόχρονα και στο uleb cup.Αναλαμβάνει πρώτος προπονητής σε Α1 γυναικών Παναθηναϊκό και Εσπερίδες ,Α2 ανδρών σε Παλαιό Φάληρο,Μίλωνα, Άλιμο και στη Β Εθνική σε NEM,Πανελευσινιακό ,Λιβαδειά,Μεσολόγγι ,Λαγκαδά ,Αίγιο και Γ Εθνική σε Αιγάλεω ,Εσπερο,Μεσολόγγι,Αίγιο ,Άλιμο ,Ακράτα ,Α ΕΣΚΑ και ΕΣΚΑΝΑ σε Νίκη Αμαρουσίου,Τυφώνα,Αετό Καλλιθέας επιτυγχάνοντας ανόδους σε Β Εθνική και Α2 .Παράλληλα ασχολήθηκε με την οργάνωση ακαδημιών και τη διοργάνωση camp σε Σάμο ,Λιβαδειά ,Μεσολόγγι,Ακράτα και Τυφώνα.
Welcome coach!