Για άλλη μία φορά, όπως συνηθίζει, τη φετινή αγωνιστική περίοδο σε όλους τους εντός έδρας αγώνες του, ο Μίλωνας βράβευσε εμβληματικές μορφές που έχουν περάσει από την ομάδα, αλλά και από τον χώρο του μπάσκετ γενικότερα.

Στο ημίχρονο της χθεσινής(14/12) αναμέτρησης του Μίλωνα με τον Εθνικό Πειραιά στο κλειστό της Νέας Σμύρνης, η διοίκηση του συλόγου βράβευσε τον Παναγιώτη Γιαννάκη, καθώς και μέλη των Ελλήνων Βετεράνων του ΣΠΑΚΕ σε γιορτή που διοργανώθηκε προς τιμήν τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μίλωνα:

“Εξίσου σημαντικό όμως με την απόδοση της Ομάδας μας ήταν το τι συνέβη στο κλειστό του Μίλωνα για άλλη μια Δευτέρα. ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Στο ημίχρονο του παιχνιδιού χόρεψαν κρητικά, λεβέντες κρητικοί από τον Σύλλογο Κρητών Νέας Σμύρνης, ξεσηκώνοντας τον κόσμο, και αμέσως μετά ακολούθησαν οι βραβεύσεις του σωματείου μας στα μέλη των Ελλήνων Βετεράνων του ΣΠΑΚΕ ΜΕ ΟΝΌΜΑΤΑ ΠΟΛΎ ΒΑΡΙΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΟΥ ΑΘΛΉΜΑΤΟΣ ΠΑΡΌΝΤΑ

Ακολούθησε η βράβευση σε έναν άνθρωπο του συλλόγου μας που έχει τιμήσει όσο πολύ λίγοι την ομάδα μας από πολλά πόστα και σαν αθλητής με τεράστια καριέρα, αλλά και σαν προπονητής αφού έχει συνδέσει το όνομα του με όχι μόνο πολύ μεγάλες επιτυχίες αλλά κυρίως με την καθολική αναγνώριση των αθλητών που προπόνησε.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΕΝΤΖΟΣ

Τέλος ακολούθησε η βράβευση ενός ανθρώπου που το όνομα του από μόνο του δηλώνει την αξία του σε ολόκληρο τον Ελληνικό αθλητισμό.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ”.

Δείτε εικόνες από τις βραβεύσεις: