Το συγκρότημα του coach Τάκη Οικονομόπουλου θα συνεχίσει με παρόμοιο κορμό και τη νέα σεζόν στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ των Γυναικών, καθώς ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας του με οκτώ αθλήτριές του.

Πιο συγκεκριμένα, ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Πορφύρα οι εξής αθλήτριες: Ελένη Κοκκίνη (αρχηγός), Φραντζέσκα Βόπη, Δήμητρα Σταθάκη, Εύη Μπουκουβάλα, Ρούλα Λαουλάκου, Άννα Καρακλή, Κωνσταντίνα Νασιάκου και Μαρία Μπάτσκα.

Δείτε την ανακοίνωση του Πορφύρα:

“Ο βασικός κορμός της περσινής χρονιάς εξακολουθεί να έχει την εμπιστοσύνη του κόουτς Τάκη Οικονομόπουλου. Οπότε ανανεώνουμε την συνεργασία μας με τις αθλήτριες, Ελένη Κοκκίνη (αρχηγός), Φραντζέσκα Βόπη, Δήμητρα Σταθάκη, Εύη Μπουκουβάλα, Ρούλα Λαουλάκου, Άννα Καρακλή, Κωνσταντίνα Νασιάκου και Μαρία Μπάτσκα, οι οποίες, όχι απλώς θα συνεχίσουν να αποτελούν μέρος του ρόστερ του συλλόγου, αλλά η κάθε μια με το δικό της ρόλο και χρόνο, θα επιχειρήσει να προσθέσει ένα αγωνιστικό λιθαράκι τη νέα σεζόν. Ο σύλλογος εύχεται στις αθλήτριες του καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες”.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση: