Έπειτα από δύο σεζόν υπό τις οδηγίες του Κώστα Παπαδημητρίου, η γενική αρχή των Νότιων Αλίμου πήρε την απόφαση να ταράξει τα νερά της αλλάζοντας τον ρου στην άκρη του πάγκου της.

Νέος τεχνικός της ομάδας της Β ΕΣΚΑΝΑ θα είναι από τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Βασίλης Αποστολάκης, ο οποίος έχει έντονη εμπειρία στα τοπικά της Αθήνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

H South BC Αλίμου , ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον Coach Basileios Apostolakis για την θέση του πρώτου προπονητή του Ανδρικού τμήματος.

Με πρώτιστο μέλημα την διαρκή εξέλιξη και την σταθερή δόμηση του αναπτυξιακού τμήματος Ανδρών, η επιλογή του Coach Αποστολάκη συμπληρώνει τον σχεδιασμό του Συλλόγου από κάθε πλευρά, καθώς η εμπειρία, η γνώση και η προσήλωση του σε αναπτυξιακά σύνολα διακρίνει την μακρά και επιτυχημένη επαγγελματική του πορεία.

Με μεγάλη θητεία σε ομάδες ανδρών Α’, Β’ και Γ’ ΕΣΚΑ (ΑΟ Αμπελόκηποι), αλλά και U18 (2021-22 As. Coach Εκπαιδευτήρια Δούκας ), U16 και U14, πιστεύουμε ότι ο Coach Αποστολάκης θα αποτελέσει την γέφυρα των νέων αθλητών προς την εξέλιξη τους στο επίπεδο των ανδρών, αλλά και την εκπλήρωση των αθλητικών τους στόχων.