Στη μάχη της παραμονής τώρα, η Αιξωνή κατάφερε να σώσει τη σεζόν φέτος μετά και τη νίκη της με 64-56 επί των τελευταίων τη τάξει Κυρίαρχων, που με τη σειρά τους έπεσαν στη Γ ΕΣΚΑΝΑ μετά από ένα χρόνο παρουσίας στη Β.

Ωστόσο στην ομάδα της Αιξιωνής είχαμε το σπάνιο φαινόμενο πατέρας και γιος να είναι συμπαίκτες.

Συγκεκριμένα ο 51χρονος παίκτης Άκης Χρήστου είδε τον 20χρονο γιό του Σπύρο Χρήστου να ντεμπουτάρει με το ανδρικό τμήμα μπάσκετ.

Ο 51χρονος Άκης Χρήστου, ο οποίος αγωνίζεται κατά κόρον στη θέση του σούτινγκ γκαρντ, ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Κερκυραϊκού ΓΣ, όπου ακολούθησε την ομάδα ως τα 17 του χρόνια και στη Γ’ Εθνική. Στη συνέχεια συνέχισε στην ΧΑΝΘ όπου αγωνίστηκε τόσο στο εφηβικό αλλά και το ανδρικό στην Β’ Εθνική, ως και το 1990.
Επιστρέφοντας στην Αθήνα αγωνίστηκε ξανά στον Κερκυραϊκό ΓΣ στην Γ’ Εθνική και μετά στον Ιωνικό ΝΦ. Στη συνέχεια, και λόγω φόρτου εργασίας και των στρατιωτικών του υποχρεώσεων αγωνίζονταν μόνο σε Εργασιακό και Ανεξάρτητο Πρωτάθλημα, για να ενταχθεί στην Αιξωνή στα 47 του χρόνια, όπου το πρώτο που έπαιξε ρόλο ήταν το πολύ κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.
Ο υιός, Σπύρος ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Γλυφαδας ΕΣ και είχε προπονητές και υπεύθυνο ακαδημιών τους τωρινούς προπονητές του. Ο 20χρνος πλέι μέικερ του αγωνίστηκε στη συγκεκριμένη ομάδα ως έφηβος, και φέτος βρίσκεται στο ανδρικό της Αιξωνής.2
Ο  51χρονος πατέρας Άκης Χρήστου 
και ο γιός του 20χρονος Σπύρος Χρήστου 
έπαιξαν μαζί στην Αιξωνή Γλυφάδας 
Παράλληλα 2 αδέρφια  ο Δημήτρη και ο Παναγιώτης Καρατζάς αγωνίστηκαν χθες με το αντρικό.
Ο Δημήτρης είναι 15 ετών αγωνίζεται στις θέσεις 4-5 και είναι παίκτης του παιδικού μας και ο Παναγιώτης είναι 12 ετών!!! Και αγωνίζεται στις θέσεις 1-2 και αυτός στην παιδική μας ομάδα αλλα και στο μινι. Γέννημα-θρέμμα της Αιξωνής και οι δύο παίκτες. Στο τελευταίο ενάμιση λεπτό του χθεσινού αγώνα δόθηκε η ευκαιρία και στους δύο να πάρουν το βάπτισμα του πυρός. Σε μία πολύ όμορφη κίνηση FairPlay ο πολύ έμπειρος παίκτης της αντίπαλης ομάδας Στέλιος Φάββας εσπευσε να κάνει φάουλ στον Παναγιώτη και να τον στείλει στη γραμμή για να εκτελέσει τις πρώτες του βολές. Ο Παναγιώτης ψύχραιμος εύστοχησε και στις δύο και έγινε ένας από τους νεότερους αν όχι ο νεότερος… σκόρερ στην ιστορία της Β ΕΣΚΑΝΑ, σε ηλικια 12 ετων και 3 μηνων.