Μετά από το αρχικό της 1-1 στην πρώτη ημέρα του 3on3 Nations League της FIBA στο Ισραήλ, η Εθνική ομάδα των Ανδρών δεν τα κατάφερε κόντρα στο Ισραήλ λυγίζοντας στα σημεία με 14-21.

Σε αντίθεση με τα άλλα δύο ματς της , το σημερινό (31/5) παιχνίδι της Εθνικής ομάδας των Ανδρών κόντρα στο αντίστοιχο του Ισραήλ εκκίνησε πολύ «καυτά» και για τις δύο ομάδες, αφού με συνεχόμενα τρίποντα και εύκολα καλάθια είχαν σημειωθεί ήδη 21 πόντοι στο πρώτο τρίλεπτο (12-9 το Ισραήλ)!

Αν και οι οικοδεσπότες ήταν πολύ εύστοχοι από την περίμετρο, η Ελλάδα έβρισκε από κοντά λύσεις εκμεταλλευόμενοι τα σωματικά της miss matches μένοντας έτσι διαρκώς κοντά στο σκορ.
Ωστόσο, τρία σερί καλάθια των γηπεδούχων στα μισά περίπου της συνάντησης έφερε την απόσταση στους 6 πόντους (16-10 στο 5′), όπου και παράμεινε μετά από τις τρεις εύστοχες βολές έπειτα από τεχνική ποινή στον Σταυρακούκα (19-13)…

Απρόοπτο με Κάρπη

Στο εξάλεπτο περίπου της αναμέτρησης, στην προσπάθειά του να κάνει drive, o Κάρπης γλίστρησε στο παρκέ και στραμπούλιξε το δεξί του αστράγαλο -με τον νεαρό γκαρντ να αποχωρεί άμεσα καθώς δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί…

Πρώτη νίκη για την Εθνική Γυναικών

Νωρίτερα, στο πρώτο της θετικό αποτέλεσμα μετά τις δύο ήττες της την πρώτη ημέρα έφτασε η Εθνική Γυναικών, η οποία λύγισε σε ένα μεγάλο παιχνίδι την οικοδέσποινα αρμάδα του Ισραήλ με 15-13 για τη 2η στάση του ευρωπαϊκού Nations League!

Πλέον, στους αγώνες κατάταξης που θα ακολουθήσουν το απόγευμα (19:30), η Ελλάδα θα παλέψει για την άτυπη… εκδίκησή της κόντρα στη νικήτρια του ζευγαριού μεταξύ των Ρουμανίας και Ιταλίας.