Στις 25 και 26 Ιουνίου θα διεξαχθούν στο Τελ Αβίβ τα προκριματικά για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 3X3 και τη Δευτέρα 21 Ιουνίου προγραμματίστηκε το πρώτο ραντεβού των αθλητών και των αθλητριών που θα στελεχώσουν τις εθνικές ομάδες.

Την Εθνική Ανδρών θα συνθέσουν οι Σταύρος Σχίζας, Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος, Νίκος Περσίδης, Γιώργος Καλιανιώτης και την αντίστοιχη των γυναικών οι Γεωργία Σταμάτη, ΜαρίαΚωνσταντίνα Αναστασοπούλου, Δέσποινα Θεοδωρομανωλάκη, Ασπασία Καλαμπάκου και Στέλλα Φουράκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Καλούνται οι παρακάτω Αθλητές και Αθλήτριες: Σχίζας Σταύρος, Μαστρογιαννόπουλος Σαράντης, Περσίδης Νίκος (ΓΣ Κύμης-Λαύριο), Καλιανιώτης Γεώργιος (Νεανική Εστία Μεγαρίδος), Σταμάτη Γεωργία (Παναθηναϊκός), Θεοδωρομανωλάκη Δέσποινα (ΕΦΑΟ Ζωγράφου), Αναστασοπούλου Μαρία Κωνσταντίνα (Πρωτέας Βούλας), Φουράκη Στέλλα, να βρίσκονται στα βοηθητικά γήπεδα του Ο.Α.Κ.Α. τη Δευτέρα 21 Ιουνίου στις 11.00, για προετοιμασία των εθνικών ομάδων 3×3 Ανδρών και Γυναικών ενόψει των Προκριματικών Αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2021.

Οι προκριματικοί θα διεξαχθούν 25 και 26 Ιουνίου το Τελ Αβίβ. Η Εθνική Ανδρών θα αντιμετωπίσει στον Β’ Όμιλο το Μαυροβούνιο, την Αυστρία και την Ελβετία και η Εθνική Γυναικών την Ισπανία και την Αυστρία».