Το Tsamelocup επιστρέφει! Ο γνωστός και σπουδαίος παίκτης με την μεγάλη θητεία στην Α1, ο Άγγελος Τσάμης, ο Α.Ο. Αστέρια Αχαΐας Sports Academy σε συνεργασία με τον Δήμος Δυτικής Αχαϊας / Municipality of West Achaia υπό την αιγίδα του Οργανισμού Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων διοργανώνουν το Tsamelocup 2018 με εκλεκτούς καλεσμένους, εκ των οποίων την παράσταση κλέβει ο μύθος του ελληνικού μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το απόλυτο αθλητικό τουρνουά του καλοκαιριού Tsamelocup επιστρέφει στη πόλη μας. Για 2η συνεχόμενη χρονιά μετά την περσινή επιτυχία στην παραλία της Κάτω Αχαΐας επιστρέφει, και αυτή τη φορά οι εγκαταστάσεις της GNN 3on3 streetball θα “πατήσουν” πλατεία. 

Στη κεντρική πλατεία Παπαγιαννοπούλου της Κάτω Αχαΐας θα ζήσουμε για 3 ημέρες στιγμές αθλητικής μάχης στη καρδιά της πόλης. 
Ο επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής Άγγελος Τσάμης, ο Α.Ο. Αστέρια Αχαΐας Sports Academy σε συνεργασία με τον Δήμος Δυτικής Αχαϊας / Municipality of West Achaia υπό την αιγίδα του Οργανισμού Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων φέρνουν στην πόλη μας το #tsamelocup2018. 
Στη πόλη μας ο “Δράκος” του μπάσκετ. Ο Panagiotis Giannakis – Παναγιώτης Γιαννάκης θα βρεθεί στη πόλη μας να ξεναγηθεί και να μιλήσει για τον αθλητισμό στις αναπτυξιακές ηλικίες του Μπάσκετ. 
Επίσημοι καλεσμένοι, μεγάλα ονόματα της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης, πλούσια event, εκπλήξεις, δώρα, χορευτικά συγκροτήματα θα παρελάσουν το τριήμερο 29-30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου. 
Ακόμα μαζί μας ο Αχαγιώτης Γιώργος Καρπής που θα μας παρουσιάσει σε επιδείξεις πως κατέκτησε την Ευρώπη και όχι μόνο με τα πατίνια του, καθώς θα δοκιμάσουν να ρολλάρουν όλοι!!!
Μαζί μας το νέο άθλημα που κάνει την εμφάνιση του στη πόλη μας το “Πινκ πονγκ” που θα σε έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την εμπειρία την επιτραπέζια αντισφαίριση!