Σ’ ένα ιστορικό Στάδιο, το Καλλιμάρμαρο όπου διεξήχθησαν οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες, που αποτελεί ταυτόχρονα μνημείο αρχιτεκτονικής και βρίσκεται στην καρδιά της πρωτεύουσας οργανώνονται οι τελικοί του ου τουρνουά 3×3 Master Series ΟΠΑΠ.

Από την Παρασκευή 18/8 μέχρι και την Κυριακή 20/8 όταν και θα διεξαχθούν οι τελικοί, οι κορυφαίες ομάδες όλων των ηλικιακών κατηγοριών διεκδικούν το τρόπαιο αλλά ταυτόχρονα προσφέρουν σπάνια ομορφιά.

Μη ξεχνάμε ότι επί της ουσίας, το 3Χ3 που πλέον εξελίσσεται ταχύτατα και στη χώρα μας (όπως θα έπρεπε αφού σε άλλες χώρες αποτελεί θεσμό) δεν είναι τίποτα διαφορετικό από το «αγαπημένο μονό» που όλοι παίξαμε και χαρήκαμε στα νεανικά (και όχι μόνο) χρόνια μας.

Όλη αυτή η διαδικασία συνδυαστικά με την πανέμορφη εικόνα του φωτισμένου Καλλιμάρμαρου δημιουργούν ένα φαντασμαγορικό περιβάλλον, ιδανικό για τους αθλητές και ταυτόχρονα ιδιαίτερα ελκυστικό για κάθε φίλο του μπάσκετ.

Η ανάπτυξη του 3Χ3 αποτελεί γεγονός για τη χώρα μας και κάθε χρόνο τα αποτελέσματα είναι περισσότερο ενθαρρυντικά. Αυτό φαίνεται άλλωστε κι από τη γενικότερη συμμετοχή.

Παράλληλα η διεξαγωγή μιας τέτοιας εκδήλωσης σε έναν ιστορικό χώρο όπως είναι το Καλλιμάρμαρο, δείχνει και την πρόθεση της ΕΟΚ να αναβαθμίσει το 3Χ3 και να το αναβαθμίσει, «προσκαλώντας» έτσι όλο και περισσότερους αθλητές στο τερέν αλλά και περισσότερες οικογένειες στο γήπεδο.

Tags:
3on3 ΕΟΚ