Η παραλία του Βόλου και η Καλλικράτεια πέρασαν το Σαββατοκύριακο παρέα με το μπάσκετ μέσα από τα τουρνουά MILKO 3X3 που φιλοξένησαν.

Και στις δύο πόλεις τα παιδιά έπαιξαν, πήραν μέρος σε διαγωνισμούς και χάρηκαν το παιχνίδι με τη βοήθεια της SPALDING και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στο Βόλο πήραν μέρος στο τουρνουά MILKO 3X3 συνολικά 254 παιδιά (222 αγόρια, 32 κορίτσια). Νικητές στο διαγωνισμό ελεύθερων βολών ήταν ο Γιώργος Τσούτσας (Δημοτικό) και ο Παντελής Αντωνόπουλος (Γυμνάσιο-Λύκειο), ενώ στο διαγωνισμό τριών πόντων ο Θάνος Τσίρος (Δημοτικό) και ο Παντελής Σιμωτάς (Γυμνάσιο-Λύκειο). Παραβρέθηκαν και έκαναν απονομές ο πρόεδρος ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, Γιώργος Βλιώρας, ο Αντιπρόεδρος Μιχάλης Καπουρνιώτης, ο αντιπρόεδρος ΕΣΚΑΘ, Νίκος Φαρμάκης, η Ευγενία Φραγκούλη, μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ. Ευχαριστούμε θερμά το Σύνδεσμο Διαιτητών Βόλου που ανέλαβε όλες τις διαιτησίες του τουρνουά.

Στην Καλλικράτεια 152 παιδιά (120 αγόρια και 32 κορίτσια) πήραν μέρος στο τουρνουά MILKO 3X3. Νικητής του διαγωνισμού ελεύθερων βολών είναι ο Χρήστος Χείλης και στο διαγωνισμό τριών πόντων ο Μάριος Μοναστιρλής. Το «παρών» έδωσε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ, Σάββας Λόρτος και τοπικοί παράγοντες, οι οποίοι έκαναν και τις απονομές.

Το επόμενο ραντεβού με το μπάσκετ μέσω των τουρνουά MILKO 3X3 έχει δοθεί στο Ρέθυμνο (Μαρίνα Ρεθύμνου) και τον Μαρμαρά (Αύλειος Χώρος Δημοτικού Σχολείου) το επόμενο Σαββατοκύριακο (4-5/6).