Το τουρνουά MILKO 3Χ3 φιλοξένησαν το Σαββατοκύριακο(8-9/10) η Θήβα και η Κατερίνη με πάνω από 680 παιδιά να παίρνουν μέρος.

Η Θήβα και Κατερίνη φιλοξένησαν 680 παιδιά πουακολούθησαν το μότο του Milko «πίστεψέ το» και πέρασαν το διήμερό τους αγκαλιά με μια μπάλα του μπάσκετ σε ένα MILKO τουρνουά που γίνεται με τη συμπαράσταση της τοπικής αυτοδιοίκησης και τη σημαντική βοήθεια της SPALDING.

Στη Θήβα πήραν μέρος 360 παιδιά (314 αγόρια και 56 κορίτσια). Στο διαγωνισμό τριών πόντων τη νίκη πήραν οι Ντέμης Αναστασίου (Δημοτικό) και Αντώνης Πατσόπουλος (Γυμνάσιο-Λύκειο), ενώ στο διαγωνισμό ελεύθερων βολών τη νίκη πήραν ο Γρηγόρης Μανωλίτζας (Δημοτικό) και ο Παναγιώτης Μαδής (Γυμνάσιο-Λύκειο).

Παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο Δήμαρχος Σπύρος Νικολάου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Κουτσοδήμος, Αθανάσιος Σκούμας και Κωνσταντίνος Βενιζέλος, ο αντιπρόεδρος ΔΟΘ, Παναγιώτης Καλαμπάκας, ο ΓΓ του Δήμου και πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ, Χάρης Μελετίου και οι προπονητές Σωτήρης Γερμανός και Απόστολος Αναστασίου.

Στην Κατερίνη πήραν μέρος 320 παιδιά (256 αγόρια και 64 κορίτσια). Νικήτρια από τη γραμμή τριών πόντων ήταν η Μαρία Θεοδωρίου, ενώ στις ελεύθερες βολές νίκησε ο Άγγελος Καζαντζίδης.

Το «παρών» έδωσαν και έκαναν τις απονομές ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΜ, Αντώνης Παπαγιαννούλης, το μέλος της Ένωσης, Χρήστος Λιανός και άλλοι τοπικοί παράγοντες.

Το επόμενο ραντεβού για όσους… διψούν για μπάσκετ έχει δοθεί για επόμενο Σαββατοκύριακο (15-16/10) στην Αργυρούπολη (Λεωφ. Μαρ. Γερουλάνου)και στη Θεσσαλονίκη (Χώρος ΔΕΘ, μεταξύ περιπτέρων 7 και 8). Το τουρνουά MILKO σου δίνει την ευκαιρία να ευχαριστηθείς το αγαπημένο σου άθλημα. Ψηλά το κεφάλι και σας περιμένουμε στη δική σας γειτονιά, με τους δικούς σας φίλους!

Φωτογραφίες από το τουρνουά της Θήβας, μπορείτε να βρείτε εδώ
Φωτογραφίες από το τουρνουά της Κατερίνης, μπορείτε να βρείτε εδώ
Μπορείτε να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής σας στα επόμενα τουρνουά εδώ