Μεταγραφικό «μπαμ» πραγματοποίησε η ομάδα της Α.Ε. Δόξας αφού ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον έμπεριρο αθλητή Παναγιώτη Τσατάλα.

Ο αθλητής έρχεται να ενισχύσει την ομάδα της Άρτας έχοντας παραστάσεις από την κατηγορία της Elite League αλλά και χρόνια προυπηρεσίας στην Αμερική για το πρωτάθλημα της Βορειοδυτικής Ελλάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Πρωτοχρονιάτικο δώρο για τους φίλους του μπάσκετ της πόλης μας και τους φιλάθλους της ομάδας , πρόσφερε η διοίκηση της Α.Ε. ΔΟΞΑΣ- ΠΥΡΡΟΥ ΑΡΤΑΣ, αφού συμφώνησε με τον Παναγιώτη Τσατάλα και κατάφερε να τον εντάξει στο ρόστερ του αντρικού τμήματος. Η προσθήκη του Παναγιώτη, πέρα από τη δεδομένη αγωνιστική ενίσχυση της ομάδας, θα προσφέρει παραστάσεις επιπέδου Α2 Εθνικής, με το μεστό, εκρηκτικό και θεαματικό τρόπο παιχνιδιού του, που χρόνια έχουμε να δούμε στα παρκέ της μικρής μας πόλης. Πιστεύουμε η παρουσία του θα αποτελέσειτο εφαλτήριο, των παιδιών της πόλης για την ενασχόληση με το άθλημα και θα ενισχύσει τη διάθεση αυτών που ήδη ασχολούνται, αφού το πρόσωπο του Παναγιώτηθα δουν ένα ισχυρό πρότυπο που ενισχύει στο μέγιστο την έννοια των λέξεων«Καλαθοσφαιριστής», «Αθλητής» & «Άνθρωπος». Είναι τιμή για την πόλη μας, ένας αθλητής που ξεκίνησε από τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας ( Πανελλήνιος) και ανδρώθηκε μπασκετικά στην Αμερική να φορέσει την φανέλα της ομάδας μας. Καλώς ήρθες Παναγιώτη. Πάντα υγιής και δυνατός».