H Ευρυάλη  Γλυφάδας προσπαθεί να ενισχύσει τον νεανικό της κορμό και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ανακοινώσει την προώθηση  4 νεαρών παικτών της από τις ακαδημίες στο αντρικό της τμήμα.

Η Ευρυάλη  Γλυφάδας μετά την παραμονή του προπονητή της  αλλά και την σημαία της, του Γιώργου Κακαβά αλλά και του Μάριου Σακελλαράκη αλλά και την ανανέωση του point forward του  Γρηγόρη Κούκουρα αποφάσισε να ενισχύσει τον νεανικό της κορμό με την προώθηση 4 παικτών από της ακαδημίες στης στο αντρικό της. Πρόκειται για τους Κωστή Κωνσταντινίδη (Power Forward, 17 ετών, ύψος 1,95), Ορέστη Κεφαλογιάννη (Shooting Guard, 17 ετών, ύψος 1,89m), Πέτρο Γιαννακούρο (Power Forward, 16 ετών, ύψος 1,92m) αλλά και τον Άλκη Πάνο (Point Guard, 18 ετών, ύψος 1,80m)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την ανάδειξη νέων αθλητών που προέρχονται από τις ακαδημίες μας, σας παρουσιάζουμε τα 4 νεότερα μέλη που θα συμμετέχουν στην αντρική ομάδα μπάσκετ της Ευρυάλης.
 Πρόκειται για τους:
 Κωστή Κωνσταντινίδη Power Forward, 17 ετών, ύψος 1,95m
 Ορέστη Κεφαλογιάννη Shooting Guard, 17 ετών, ύψος 1,89m
 Πέτρο Γιαννακούρο Power Forward, 16 ετών, ύψος 1,92m
 Άλκη Πάνο Point Guard, 18 ετών, ύψος 1,80m
 Καλή επιτυχία σε όλους!

Αυτές οι κινήσεις σε συνδυασμό με τις μεταγραφές των Νίκο Καγιαμαννίδη, Γιάννη Βάβουλα, Δημήτρη Βόμβα, Δημήτρη Σερέτη, Άγγελο Καλαϊτζή και τον Σταύρο Πεφάνη  έρχονται να ενισχύσουν την Ευρυάλη για το δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα της Ά ΕΣΚΑΝΑ.